Benestar i ciutadania

Notícies

  • 8 de novembre de 2018 Reunió informativa amb els propietaris i entitats afectades pel Parc del Montnegre i el Corredor Reunió informativa

    L’alcalde, Joan Campolier, va presidir dimecres 7 de novembre una reunió informativa convocada per l’Ajuntament de Santa Susanna per exposar a propietaris, persones interessades i entitats com els pot afectar la nova delimitació del Parc del Montnegre i el Corredor.

  • 5 de novembre de 2018 Avís tall subministrament servei aigua Avís

    Per tal d'arranjar una avaria de la canonada principal del subministrament d'aigua, el proper dimecres 7 de novembre el servei d'abastament es veurà interromput des del matí fins al migdia (hora estimada de 08 a 15 h.). Disculpeu les molèsties. 

  • 30 d'octubre de 2018 Celebració de la primera diada de la Policia Local de Santa Susanna Diada Policia Local 1

    La Policia Local de Santa Susanna va celebrar dissabte 27 d’octubre el lliurament de guardons amb motiu de la seva primera diada. L’acte es va celebrar a la sala polivalent de la Biblioteca Vall d’Alfatà i va comptar amb l’assistència dels membres del cos de la Policia Local de Santa Susanna acompanyats de les seves respectives famílies. També hi van assistir nombrosos representants d’altres cossos de policia locals, estatals i autonòmics i dels diversos sectors de la població susannenca, que van voler ser presents en aquest emotiu acte. 

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:54