Benestar i ciutadania

Notícies

 • 24 d'abril de 2019 Visita de la Unitat mòbil del DNI-e Unitat Mòbil del DNI-e

  Els dies 8 i 10 de maig una Unitat mòbil del DNI-e visitarà Santa Susanna.  Si esteu interessats en demanar la renovació o la 1a expedició del DNI-e, haureu d’apuntar-vos a l’Ajuntament en horari de 8:30 a 14:00 h. de dilluns a divendres, o bé per telèfon al 93 767 84 41, indicant si és per a primera expedició o per a renovació.

 • 4 de març de 2019 Santa Susanna ja gaudeix de la Sala Polivalent i dels aularis del Centre Cívic de primer nivell Sala Polivalent

  L’alcalde, Joan Campolier, va inaugurar diumenge la nova Sala Polivalent i els aularis del Centre Cívic. La Sala Polivalent té una capacitat de gairebé 400 persones i es destinarà a esdeveniments de caire cultural, esportiu i social. Els aularis, que són espais ben condicionats, estan pensats per fer-hi tallers, per exemple, de pintura, informàtica, costura, patchwork, entre molts altres. Aquesta aularis estan oberts a qualsevol ciutadà que vulgui apuntar-s’hi per treballar aquests tallers o altres que es puguin anar proposant.

 • 25 de gener de 2019 Comunicat: treballs de millora als carrers de Santa Susanna Millora asfaltat

  L'Ajuntament i la Policia Local de Santa Susanna us informen que durant la propera setmana es duran a terme treballs de millora als carrers del municipi, per tal de renovar l'asfalt de diferents punts de la població. 

  Dilluns es començaran els treballs a la zona de Paral·lel Nord, davant el carrer Susanpark, amb prohibició d'estacionament i circulació durant tot el dia.

  Moltes gràcies per la vostra col·laboració i disculpeu les molèsties. 

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:54