Benestar i ciutadania

Notícies

 • 4 de març de 2019 Santa Susanna ja gaudeix de la Sala Polivalent i dels aularis del Centre Cívic de primer nivell Sala Polivalent

  L’alcalde, Joan Campolier, va inaugurar diumenge la nova Sala Polivalent i els aularis del Centre Cívic. La Sala Polivalent té una capacitat de gairebé 400 persones i es destinarà a esdeveniments de caire cultural, esportiu i social. Els aularis, que són espais ben condicionats, estan pensats per fer-hi tallers, per exemple, de pintura, informàtica, costura, patchwork, entre molts altres. Aquesta aularis estan oberts a qualsevol ciutadà que vulgui apuntar-s’hi per treballar aquests tallers o altres que es puguin anar proposant.

 • 25 de gener de 2019 Comunicat: treballs de millora als carrers de Santa Susanna Millora asfaltat

  L'Ajuntament i la Policia Local de Santa Susanna us informen que durant la propera setmana es duran a terme treballs de millora als carrers del municipi, per tal de renovar l'asfalt de diferents punts de la població. 

  Dilluns es començaran els treballs a la zona de Paral·lel Nord, davant el carrer Susanpark, amb prohibició d'estacionament i circulació durant tot el dia.

  Moltes gràcies per la vostra col·laboració i disculpeu les molèsties. 

 • 24 de gener de 2019 La Junta Local de Seguretat analitza les dades de la seguretat al municipi corresponents al 2018 Consell de seguretat

  La Junta Local de Seguretat de Santa Susanna, reunida dimarts 22 de gener, ha analitzat les dades interanuals aportades per la Policia Local i els Mossos d’Esquadra del 2018 sobre la seguretat pública del poble. Les dades constaten que Santa Susanna és un dels municipis més segurs i tranquils del Maresme tot i que manté el mateix comportament que la resta.

Activitats

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:54