Benestar i ciutadania

Notícies

 • 25 de setembre de 2020 El transport a demanda de Santa Susanna incorpora un taxi per a persones amb mobilitat reduïda Taxi TAD

  Un taxi amb capacitat per a set persones i adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda és la darrera incorporació al servei de transport a demanada que hi ha al poble.

  Des de l’octubre del 2018 funciona a Santa Susanna aquest servei que ofereix l’Ajuntament i que gestiona l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU).
  Aquest servei permet als veïns de Santa Susanna arribar amb transport públic des de casa seva als principals serveis del municipi com són l’ajuntament, el mercat, l’estació de tren, les escoles o les zones comercials.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • 18 d'agost de 2020 ACTUALITZACIÓ: Mesures COVID-19

  COMUNICAT D'ACTUALITZACIÓ DE LA FASE D'EMERGÈNCIA DEL PROCICAT. Es manté activada la fase d'Emergència del Pla d'actuació del PROCICAT per malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc.

  S'adopten mesures extraordinàries al territori de Catalunya per a l'aplicació de l'Acord del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut de 14 d'agost de 2020, sobre la declaració d'actuacions coordinades en salut pública per a la contenció de la pandèmia de COVID-19.

  Podeu consultar la resolució al següent enllaç: https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8203/1809940.pdf

  S'emetrà un nou comunicat tan aviat com es produeixin novetats en el desenvolupament de la situació d'emergència.

  [Llegiu el document PDF adjunt per a més informació]

 • 7 d'agost de 2020 Santa Susanna il·lumina la platja de les Dunes amb 75 punts de llum Platja Dunes

  La zona –fins ara molt fosca-- és molt utilitzada a la nit per les persones del municipi que surten a practicar esport

  La platja de les Dunes s’ha convertit en una zona il·luminada. Aquest espai situat a tocar del terme municipal de Pineda de Mar és molt utilitzat per les persones del poble per anar-hi a fer esport; sobretot, a córrer. El problema era que en fer-se fosc i no haver-hi il·luminació, aquest espai –amb grans possibilitats—perdia una part del seu atractiu. L’alcalde, Joan Campolier, havia intentat en més d’una ocasió trobar-hi una solució, sense èxit. Ara, mitjançant una compra agregada de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) s’ha pogut resoldre el problema.

  [Llegiu-ne més a continuació]

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:54