Benestar i ciutadania

Notícies

 • 3 d'abril de 2020 Cal anar a comprar amb mascareta i guants

  Cada dia podeu consultar l’actualització de les mesures contra el coronavirus

  El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya de Protecció Civil ha fet una nova actualització de les recomanacions i mesures de caràcter restrictiu per fer front al coronavirus (COVID-19). En el nou document que trobareu adjunt s’explica tot allò que cal saber duran el confinament i els sectors a qui més afecta (noves preguntes i respostes en color blau).

 • 2 d'abril de 2020 Nova actualització de les mesures preventives contra el coronavirus

  Nova actualització del CECAT (Centre de Coordinació operativa de Catalunya) de les recomanacions i mesures de caràcter restrictiu per fer front al coronavirus (COVID-19). En el nou document que trobareu adjunt, hi ha totes les preguntes i respostes així com les actualitzacions en color blau. 

 • 2 d'abril de 2020 Informació sobre els ERTO i ERO, i borses de treball del Servei d’Ocupació de Catalunya Com donar-se d'alta al SOC

  Recordeu que hi ha el telèfon gratuït 900 800 046 per consultar els tràmits que es farien en una Oficina de Treball o sobre la Renda Garantida de Ciutadania

  El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) va actualitzant tota la informació que pot ser d’interès de la ciutadania per encarar la situació d’emergència causada pel COVID19.

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:54