Educació

Notícies

 • 22 de novembre de 2019 Jornada de portes obertes a l’Institut Escola Montagut el divendres 29 de novembre Portes Obertes IEMontagut

  L’Ajuntament i l’equip docent de l’IE Montagut han convocat una jornada de portes obertes pel divendres 29 de novembre. A partir de les 16:30 h i fins a les 18:00 h, l’edifici de l’Institut Escola Montagut estarà obert a tothom que vulgui conèixer les seves instal·lacions.

 • 11 de novembre de 2019 L’Institut Escola Montagut ja té vida Primer dia Institut Escola Montagut

  Els alumnes del primer curs d’ESO de la història de Santa Susanna han estrenat avui les instal·lacions del nou edifici

  Puntualment, a les 8 del matí, ha obert per primera vegada les portes el nou Institut Escola Montagut. La cinquantena de nois i noies que aquest any, per primer cop, fan l’ESO al poble, han creuat la porta per entrar al nou edifici. Han estrenat unes instal·lacions modernes i ben equipades tecnològicament que els acompanyaran durant tota la formació de secundària.

 • 12 de setembre de 2019 El primer curs d’ESO de la història a Santa Susanna obre les portes amb normalitat Curs 2019-20 ESO Santa Susanna

  52 nois i noies han començat avui les classes de secundària i es converteixen en els primers alumnes que ja no han de marxar del poble per continuar estudiant.

  Avui ha començat amb tota normalitat el primer curs escolar on l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) ja es pot fer al poble. Un total de 52 nois i noies formen la primera tongada d’alumnes que poden estudiar secundària sense haver de marxar de Santa Susanna.

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:53