Educació

Notícies

 • 11 de novembre de 2019 L’Institut Escola Montagut ja té vida Primer dia Institut Escola Montagut

  Els alumnes del primer curs d’ESO de la història de Santa Susanna han estrenat avui les instal·lacions del nou edifici

  Puntualment, a les 8 del matí, ha obert per primera vegada les portes el nou Institut Escola Montagut. La cinquantena de nois i noies que aquest any, per primer cop, fan l’ESO al poble, han creuat la porta per entrar al nou edifici. Han estrenat unes instal·lacions modernes i ben equipades tecnològicament que els acompanyaran durant tota la formació de secundària.

 • 12 de setembre de 2019 El primer curs d’ESO de la història a Santa Susanna obre les portes amb normalitat Curs 2019-20 ESO Santa Susanna

  52 nois i noies han començat avui les classes de secundària i es converteixen en els primers alumnes que ja no han de marxar del poble per continuar estudiant.

  Avui ha començat amb tota normalitat el primer curs escolar on l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) ja es pot fer al poble. Un total de 52 nois i noies formen la primera tongada d’alumnes que poden estudiar secundària sense haver de marxar de Santa Susanna.

 • 31 de juliol de 2019 El nostre institut comença a créixer Institut Escola Montagut

  L’institut comença a agafar forma i va creixent. Dilluns 29 de juliol, els operaris de l’empresa Constructora d’Aro, S.L. van començar a col·locar els primers mòduls del centre que aquest curs 2019/20 ja permetrà els alumnes de les escoles Montagut i Santa Susanna que acabin 6è fer l’ESO al poble. L’alcalde, Joan Campolier, regidors i pares i mares de Santa Susanna han volgut ser presents en aquest moment tan especial i emotiu.

Activitats

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:53