Educació

Notícies

  • 15 de març de 2019 Presentació de l’Institut Escola Montagut Presentació Institut Escola Montagut

    Un nombrós grups de pares i mares, amb fills en edat escolar de Santa Susanna, i membres dels equips docents de les escoles Montagut i Santa Susanna, van assistir dimecres a la presentació de l’Institut Escola Montagut, que començarà a funcionar el proper curs 2019/ 20. L’alcalde del poble, Joan Campolier, va explicar que els serveis tècnics de l’Ajuntament i del Departament d’Ensenyament de la Generalitat estan mobilitzats per tenir a punt l’institut pel setembre d’aquest any. Va elogiar l’elecció de l’arquitecta del projecte, Conxita Balcells Blesa -de qui va dir que té una acreditada experiència en el disseny d’escoles- i va concloure que l’institut és un èxit col·lectiu de tot el poble.

  • 11 de febrer de 2019 L'ESO es farà a Santa Susanna Institut Santa Susanna

    El curs 2019/20 els alumnes de les escoles Montagut i Santa Susanna que acabin 6è ja podran cursar l’ESO al poble, sense necessitat que es desplacin a Malgrat de Mar, Pineda de Mar o Calella. L’Ajuntament i la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat han signat un conveni de col·laboració, segons el qual el municipi aporta els terrenys i l’edifici, i el Departament aporta el professorat de l’Escola-Institut del poble. 

  • 12 de desembre de 2018 Taller d’havaneres a l'Escola Santa Susanna per recordar les arrels Havaneres a l'Escola Santa Susanna

    L’Ajuntament de Santa Susanna i el Casal La Cooperativa de Blanes van organitzar un taller d’havaneres a l’Escola Santa Susanna. El taller es va realitzar en tres sessions d’una hora de durada i anava dirigit als nois i noies de tercer de primària.

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:53