Notícies

 • Santa Susanna vista aèria població Santa Susanna reacciona i accelera el projecte de turisme “smart” i sostenible 11 de maig de 2020

  L’Ajuntament i la Diputació de Barcelona treballen conjuntament una estratègia de destinació turística intel·ligent i sostenible.

  L’Ajuntament de Santa Susanna sempre ha fonamentat la seva iniciativa política en fer de la necessitat virtut. Per això, no vol deixar passar l’oportunitat per tirar endavant, accelerant, una proposta de transformació del model turístic del poble i que el situï com una destinació tecnològicament intel·ligent i respectuosa amb el medi ambient. De fet, Santa Susanna el que fa és posar-se a la cresta de l’ona dels objectius de la Unió Europea en matèria de turisme. I ho fa perquè el turisme representa el 70% del PIB de Santa Susanna amb 13.000 places hoteleres i 3.100 de càmping. La Diputació de Barcelona avala i participa d’aquesta estratègia.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Llar d'infants Pre-inscripció i matriculació curs 2020/21 Escola d'Educació Infantil Santa Susanna 8 de maig de 2020

  Properament s’obrirà el període de preinscripció pel curs escolar 2020-21 del nostre centre, regulat pel Decret 75/2007 de 27 de març, modificat pel Decret 10/2012 de 31 de gener, pel qual s’estableix el procediment d’admissió d’alumnat als centres docents en els ensenyaments sufragats amb fons públics, i per la Resolució EDU/576/2020 de 28 de febrer, publicada al DOGC de 5/3/2020, modificat per les Instruccions sobre els canvis en la gestió de la preinscripció i matrícula de les Llars d’infants, motivats per la situació de pandèmia, rebudes del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Concurs relats on-line El Consell Comarcal impulsa un concurs on-line de relats curts del confinament 8 de maig de 2020

  El Consell Comarcal del Maresme tira endavant un nou concurs literari de relats curts sobre situacions i vivències del confinament provocat per l’epidèmia de coronavirus. De fet, forma part de la Mostra Literària del Maresme.

  Els textos no poden tenir una extensió superior a les 150 paraules i es poden presentar telemàticament fins el 30 de juny. S’han establert tres categories: infants fins a 11 anys, adolescents de 12 a 17 anys i més de 18 anys. Per cada categoria s’atorgaran tres premis, un dels quals serà per votació popular. Els treballs enviats es publicaran sota pseudònim en un web per tal que tothom pugui escollir el seu preferit.

 • Preinscripcions Escola Santa Susanna Preinscripció 2020-2021 | Entrevistes virtuals amb l'Escola Santa Susanna 8 de maig de 2020

  El 13 de maig començarà el període de preinscripció escolar. Per aquest motiu, l'Escola Santa Susanna ofereix la possibilitat de fer entrevistes virtuals. 

  Cal contactar a escolasantasusanna@xtec.cat.

 • Reobren el CAAD Maresme i les deixalleries que gestiona el Consell Comarcal Reobren el CAAD Maresme i les deixalleries que gestiona el Consell Comarcal 4 de maig de 2020

  Aquest dilluns, 4 de maig, han restablert els serveis d'atenció al públic el Centre d’acollida d’animals domèstics de companyia del Maresme (CAAD) i les deixalleries que gestiona el Consell Comarcal del Maresme.

  El CAAD Maresme restableix els serveis de recuperació, adopcions i acollida d´animals, amb cita prèvia (cal trucar al 93 797 42 72).

 • Santa Susanna aplica les franges de desconfinament dels pobles petits 4 de maig de 2020

  Les persones d’entre 14 i 70 anys poden sortir a passejar o fer esport entre les 6 del matí i les 23 h. Els menors poden sortir a jugar entre les 12 i les 19 h.

  S’ha autoritzat que la població en general, a partir dels 14 anys inclosos, faci activitat física no professional a l’aire lliure (esport individual i passeig). Aquest permís és complementari a l’autorització de passeig dels menors de 14 anys, vigent anteriorment.

 • Comença el desconfinament que permet obrir els establiments amb condicions 4 de maig de 2020

  L’Ajuntament demana que no es relaxin les mesures de prevenció i seguretat per evitar que hi hagi un nou rebrot de la Covid-19, que encara no està erradicada.

  Aquest dilluns ha entrat en vigor la fase 0 del pla de desconfinament organitzat pel govern espanyol. A partir d’avui, amb extremes mesures de seguretat, ja poden obrir alguns comerços minoristes, la restauració i l’hostaleria. També poden aixecar la persiana serveis professionals com reparacions, perruqueries i centres d’estètica, etc.

 • Grau mitjà d’ activitats eqüestres a Santa Susanna 1 de maig de 2020
 • Autònoms, afectats per ERTO i aturats poden demanar un ajut de 200 euros Autònoms, afectats per ERTO i aturats poden demanar un ajut de 200 euros 30 d'abril de 2020

  Nou decret del Govern de la Generalitat amb mesures per pal·liar els efectes de la pandèmia generada per la Covid-19 a Catalunya.

 • Ara et toca a tu: Gràcies “Ara et toca a tu: Gràcies!”, la campanya per posar en valor el comerç de proximitat 29 d'abril de 2020

  L’Ajuntament de Santa Susanna es fa seva la campanya dissenyada per la Diputació de Barcelona per posar en valor el comerç alimentari de proximitat i els mercats. Amb el lema “Ara et toca a tu: Gràcies!”, la campanya vol simbolitzar la tanda que tothom demana o agafa quan va a comprar.

  Es tracta de donar suport a un servei bàsic en les nostres vides com és l’alimentació i que durant els dies de confinament ha seguit garantint el subministrament de productes.

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28