El Micròmetre 2020 s’adapta a la Covid i creix en dies i programació

Dijous, 30 de juliol de 2020 a les 09:00

La 4ª edició del Festival aprofundeix el seu compromís amb el públic oferint nous espais per a poder complir amb la normativa de seguretat i higiene.

L’Ajuntament de Santa Susanna i LaGuàrdia Produccions organitzen per quart any consecutiu el Festival Micròmetre. Es celebrarà els dies 3, 4, 5 i 6 de setembre, amb més de 15 espectacles d’arts escèniques de petit format que fan bandera del talent i la creativitat. 
La 4ª edició del Micròmetre aprofundeix el seu compromís amb el públic. Oferint nous espais per a poder complir amb la normativa de seguretat i higiene obligatòries arran de la pandèmia de la Covid-19. 


[Llegiu-ne més a continuació]
 

Es combinaran espectacles de teatre i se segueix amb la fórmula d’oferir, per una banda, microespectacles d’entre 15 i 30 minuts, en espais petits i no convencionals, per a un aforament no superior a les 30 persones; i de l’altra, promoure la presència d’espectacles de petit format, però de durada convencional: La programació del Festival per a públic familiar es manté en horari matinal, el diumenge 6 de setembre.
Xavier Bobés, Meritxell Yanes, Quim Bigas, Marc Andurell, Carles Camps, Gerard Borrell, Aina de Cos, Rai Borrell, Cristina Murillo, Agustí Salvador, TinonÍCreaciones entre molts altres, són alguns dels actors i actrius que es podran veure en l’edició d’enguany
El Micròmetre es farà, com és costum, a la masia de Can Ratés, una edificació del segle XVII que compta, entre d’altres atractius, amb una torre de refugi adossada, una piscina immensa, diverses sales i espais i uns magnífics jardins. 

A Can Ratés és on va néixer, el 2003, el Festival Shakespeare. El Micròmetre és un festival que té vocació d’esdevenir el certamen de petit format de referencia.
 

Darrera actualització: 30.07.2020 | 11:23