Apache celebra el seu 40è aniversari amb un concert únic i irrepetible a Santa Susanna

Dimarts, 26 de febrer de 2019 a les 09:00

El pròxim 23 de març, el Pavelló d’Esports de Santa Susanna serà l’escenari del concert de celebració dels 40 anys de carrera musical del grup de rock Apache. El grup de Jaén ha triat el nostre municipi perquè hi té un lligam molt especial des de fa dues dècades. De fet, amb el concert, Apache vol celebrar els 40 anys de carrera musical, els 4.000 concerts i els 20 anys consecutius tocant a Santa Susanna.

El concert que oferiran, sota el títol genèric de The Symphony’s Rock, serà molt especial, únic i irrepetible per diversos motius. En primer lloc perquè la banda interpretarà els grans èxits de la historia del rock universal (Led Zeppelin, Toto, Scorpions, Pink Floyd, Rem, Sau, Eagles, U2…) acompanyada de l’Orquestra Simfònica de la Universitat de Barcelona, i amb la col·laboració de Miguel Ángel Ruiz (tenor) i de Mar Blanco (soprano). L’espectacle musical estarà dirigit per Rogelio Rojas.

També serà especial i irrepetible perquè per primera vegada se sonoritzarà l’espectacle amb un sistema nou, dissenyat per la compañía Triple Onda consistent en bafles amb so envoltant de 360º (Omnionda Sky) que procediran del sostre del pavelló. A més, també s’utilitzarà un sistema destinat a persones amb deficiència auditiva per a que puguin seguir el concert a través de vibracions.

Venda d'entrades: http://bit.ly/2H8ymxQ

Darrera actualització: 14.03.2019 | 16:15