Publicada la convocatòria per sol·licitar ajudes a autònoms i empreses del sector turístic a catalunya.

Dijous, 26 de novembre de 2020 a les 00:00

El Departament d'Empresa i Coneixement, ha publicat avui al DOGC la convocatòria d'ajuts a autònoms i empreses del sector turístic a Catalunya.

L'objectiu de les subvencions és donar suport a les persones autònomes així com a les empreses del sector turístic i d'interès turístic de Catalunya. D'aquesta manera es pretén mantenir l'activitat d'aquestes persones i garantir la seva supervivència davant la situació provocada per la COVID-19.

[Llegiu-ne més a continuació]

Persones o entitats beneficiàries:
Poden ser persones beneficiàries d'aquesta subvenció les persones professionals autònomes i les empreses turístiques donades d'alta en el cens de l'impost d'activitats econòmiques que desenvolupin activitats en el sector turístic i que estiguin incloses en alguna de les categories recollides en els capítols III, IV, VI i VII del títol III de la Llei 13/2002, de 21 de juny, de turisme de Catalunya:

. A guies de turisme de Catalunya habilitats.
. A titulars d'establiments d'allotjament turístic: establiments hotelers, apartaments turístics, càmpings i establiments de turisme rural.
. A agències de viatges.
. A establiments i activitats d'interès turístic: persones o empreses que contribueixen a dinamitzar i promoure el turisme i afavoreixen les estades al territori tot enriquint l'experiència dels visitants als quals principalment adrecen les propostes, com ara congressos i turisme de reunions; rutes guiades, culturals, sortides de coneixement del patrimoni i el medi natural i excursions; senderisme, cicloturisme, enoturisme, ecoturisme; activitats aquàtiques i nàutiques; activitats desenvolupades en parcs de natura, aquàtics i temàtics.
. A les persones explotadores d'habitatges d'ús turístic.
Terminis per la sol·licitud:
Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

El termini de sol·licitud d'inicia el dia 26 de novembre a les 9h00 fins el 30/12/2020 a les 14.00h

Accediu la informació i tràmits aquí

 

Darrera actualització: 26.11.2020 | 14:49