Presentació de l’Institut Escola Montagut

Divendres, 15 de març de 2019 a les 09:00

Un nombrós grups de pares i mares, amb fills en edat escolar de Santa Susanna, i membres dels equips docents de les escoles Montagut i Santa Susanna, van assistir dimecres a la presentació de l’Institut Escola Montagut, que començarà a funcionar el proper curs 2019/ 20. L’alcalde del poble, Joan Campolier, va explicar que els serveis tècnics de l’Ajuntament i del Departament d’Ensenyament de la Generalitat estan mobilitzats per tenir a punt l’institut pel setembre d’aquest any. Va elogiar l’elecció de l’arquitecta del projecte, Conxita Balcells Blesa -de qui va dir que té una acreditada experiència en el disseny d’escoles- i va concloure que l’institut és un èxit col·lectiu de tot el poble.

A la reunió es van ensenyar imatges de realitat virtual de com serà l’institut un cop estigui construït. L’empresa que el realitzarà és Constructora d’Aro, S.L. L’enginyer municipal, Lluís Pujol, va explicar que juntament amb l’alcalde han anat a visitar altres equipaments construïts per aquesta empresa i que són de gran qualitat. També va afegir que al centre s’instal·laran panells solars per generar energia i fer-lo sostenible.

També es va presentar l’equip directiu de l’institut escola, amb el seu cap d’estudis, Josep Catalayud, que va presentar el contingut, les etapes i els objectius de l’educació secundària. Va explicar que s’aposta per una filosofia solidària i una polivalència màxima de les competències dels alumnes en un món en canvi permanent.

Darrera actualització: 15.03.2019 | 13:05