Microespectacles de teatre, dansa i propostes alternatives a la 2a edició del Festival Micròmetre

Dijous, 23 d'agost de 2018 a les 11:00

La masia de Can Ratés de Santa Susanna acollirà la 2a edició del Festival Micròmetre, els dies 7 i 8 de setembre. El Festival inclou més de 15 microespectacles de teatre, dansa i propostes interactives, produïts per dramaturgs i directors de la talla de Joan Olivé, Víctor Álvaro, Jordi Cervera, Joaquín Daniel i Denise Castro, entre d’altres.

Hi haurà espectacles de pagament i alguns de gratuïts amb l’objectiu de fer ben visibles els microespectacles de qualitat de tot tipus.

Les companyies que hi participaran són: Planeta Impro, Cia. Dell’Anima, Cia Ensemble, The SunFlower Companyia, Cia Las Antígonas, Tinoni Creaciones, TesTistosTigues i Microteatre Barcelona, entre altres.

La presentació s’ha dut a terme aquest matí a la sala polivalent del Centre Cívic de Santa Susanna, en la qual, l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier ha volgut destacar l’aposta del seu ajuntament per “una cultura de qualitat de prestigiï el nostre poble, el faci encara més visible i sigui un referent d’innovació i d’apostes de futur”. Per la seva part, els directors i productors del festival, Joan Gallart i Anna Estol, de LaGuàrdia Produccions, han explicat la seva satisfacció per “la complicitat que han trobat a Santa Susanna per explorar un format d’espectacles gens convencional”.

La responsable de Cultura de l’Ajuntament, Carine Bouillon, entén que aquesta segona edició demostra que el festival ha agafat un bon camí per acabar-se consolidant.  “Creiem que Santa Susanna veurà com el Micròmetre es fa un forat en l’oferta cultural de finals d’estiu”.

La 2a edició del Festival Micròmetre reforça la programació per a públic familiar i creixen les propostes infantils.

Darrera actualització: 23.08.2018 | 14:54