L’Ajuntament es mobilitza per garantir que els estudiants puguin seguir el curs via telemàtica

Dimecres, 1 d'abril de 2020 a les 09:00

Davant la possibilitat que després de Setmana Santa es reprengui el curs escolar via telemàtica, l’alcalde, Joan Campolier, s’ha mobilitzat per assegurar-se que tots els estudiants disposen dels recursos suficients per fer-ho. Campolier va parlar ahir amb les direccions de l’Institut Escola Montagut i de l’Escola Pública Santa Susanna per saber de primera mà les perspectives que hi ha de cara al 14 d’abril, probable data del reinici del curs.

Tot i que caldrà continuar-ho treballant, les primeres dades indiquen que gairebé tots els estudiants del poble podrien seguir el curs via telemàtica, en cas que el Departament d’Ensenyament ho decidís en ferm. Només s’han detectat 3 o 4 famílies que, després d’una primera anàlisi, podrien tenir problemes.

L’Ajuntament s’ha compromès en fer les gestions que calguin per assegurar que en aquests moments d’emergència sanitària, aquests estudiants tindran les mateixes oportunitats que la resta de companys/es. S’estudiarà cas per cas i es buscarà la solució.

Darrera actualització: 01.04.2020 | 12:12