La Policia Local de Santa Susanna participa en el lliurament d’un xec de 100.000 € a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Divendres, 31 d'agost de 2018 a les 09:00

121 policies locals i 4 proteccions civils han recaptat aquests diners en el marc de la campanya “Pels valents” per ajudar a construir un nou centre hospitalari especialitzat en el tractament i la investigació del càncer infantil: el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.

Dijous 30 d’agost la Policia Local de Santa Susanna, la de Caldes de Malavella i la de Sant Celoni es van desplaçar fins a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per fer el lliurament d’un xec de 100.000 € (al març es va fer el primer ingrés de 50.000 €, i el segon pel mateix import es va fer recentment). Aquests diners contribuiran en la construcció del nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.

Al lliurament hi van assistir Gloria Garcia, responsable de captació de fons de l’Hospital Sant Joan de Déu, Jordi Jardí, director general d’Administració de Seguretat de la Generalitat, Begoña Curto, sots directora general de coordinació de les Policies Locals, Joan Campolier, alcalde de Santa Susanna, Salvador Balliu, alcalde de Caldes de Malavella, i Josep Lluís Mulero, regidor de Seguretat Ciutadana de Santa Susanna.

La responsable de captació, Gloria Garcia, ha mostrat als assistents com serà el nou hospital i ha explicat la importància d’aquest dient que “aquesta centre és una resposta a les necessitats actuals, estem atenent famílies d’arreu del món i sense la construcció d’aquest nou centre no podem agafar nous casos”.  

Aquest hospital permetria tractar 400 casos de càncer infantil a l’any, convertint-se així en un dels centres hospitalaris especialitzats de referència a nivell mundial. 

En la presentació s’ha incidit en la manca de centres d’aquest tipus. 

Jordi Jardí, director general d’Administració de Seguretat de la Generalitat, ha volgut agrair la tasca que fan totes les policies locals catalanes. 

L’inspector de la policia local de Sant Celoni ha mostrat un recull de totes les persones famoses que també donen suport a la causa, entre ells molts futbolistes, cantants, periodistes, models, entre d’altres. 

La rehabilitació d’aquest edifici val 30 milions d’euros dels quals ja se n’han recaptat 28 en tan sols un any i mig que fa que es recullen fons.

Els diners provenen de microdonacions, d’empreses i col·laboradors i de donacions de fundacions. Aquesta obra consta de 5.319 m. de nova construcció i 3.026 m. de reforma. 

Les Policies Locals catalanes, actualment col·laboren en la campanya “Pels valents”: 121 policies locals i 4 proteccions civils han recaptat 100.000 € fins el moment i s’espera que properament puguin fer un nou donatiu.

Darrera actualització: 31.08.2018 | 09:57