La consellera Budó i l’alcalde inspeccionen l’estat de la platja després de la llevantada

Dijous, 23 de gener de 2020 a les 12:00

Joan Campolier demana suport a la Generalitat per tenir el front marítim en perfectes condicions pel 15 de febrer

La consellera de Presidència de la Generalitat, Meritxell Budó, i l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, han inspeccionat aquest matí com ha quedat la platja de Santa Susanna després de la llevantada. Acompanyats dels seus equips, han anat fins gairebé a trenc d’ones per comprovar sobre el terreny els efectes del mal temps dels darrers dies. El paisatge que s’han trobat és dantesc. Tones i tones de canyes, plàstics, troncs i tot allò que la força del mar ha estat capaç d’arrossegar fins a la platja.

L’alcalde, Joan Campolier, ha traslladat a la consellera la seva preocupació perquè l’actuació que cal a la platja sobrepassa de llarg les possibilitats materials i personals de l’Ajuntament. Campolier ha fet arribar a Budó que “és imprescindible que el 15 de febrer, la platja de Santa Susanna estigui en perfectes condicions”. Aquesta urgència de l’alcalde es deu al fet que el 15 de febrer obren cinc hotels per oferir els seus clients –en la seva immensa majoria, turistes d’Europa—un espai familiar, tranquil, envoltat de natura, mar i camps.

Santa Susanna, tot i ser un municipi que no arriba als 4.000 habitants, és una de les places turístiques més importants de Catalunya, com es demostra amb la recaptació de la taxa turística. El poble capta un turisme familiar, amb un poder adquisitiu mitjà alt, poc amant de les macrofestes i gelós de gaudir d’un servei tranquil i de qualitat.

L’alcalde ha agraït a la consellera Budó el seu suport en visitar el municipi en aquests moments i també la ràpida reacció del govern de la Generalitat davant d’un fenòmen meteorològic que han ocasionats forces destrosses arreu del territori.

Darrera actualització: 23.01.2020 | 15:26