Cal inscripció prèvia al següent enllaç: https://forms.gle/9cg23uaA8L1wQHED6. De nou i de la mà d’Arqueonet, la biblioteca inicia unes noves sessions d’història. L’objectiu és aprofundir en la gastronomia a través del coneixement de la seva vessant històrica i cultural, en el ‘Cuinem [i mengem] la història’ d’enguany es partirà dels receptaris medievals per conèixer, tastar i cuinar menges d’aquesta època, doncs el ‘Llibre del Sent Soví’, el ‘Llibre d’aparellar de menjar’, el ‘Llibre de totes maners de potatges’, el ‘Llibre de totes maneres de confits’ i el ‘Llibre del Coc’ guiaran la sessió per aquest viatge gastronòmic i cultural per l’Edat Mitjana. A mesura que la situació sanitària ho permeti s'organitzaran sortides (Museu de la Vida Rural), tastos, tallers, etc. Les places estan limitades! Cal que feu la inscripció a través del formulari. També podeu telefonar a la Biblioteca o enviar un correu, es formalitzarà la inscripció el primer dia del curs.
Cal inscripció prèvia al següent enllaç: https://forms.gle/9cg23uaA8L1wQHED6. De nou i de la mà d’Arqueonet, la biblioteca inicia unes noves sessions d’història. L’objectiu és aprofundir en la gastronomia a través del coneixement de la seva vessant històrica i cultural, en el ‘Cuinem [i mengem] la història’ d’enguany es partirà dels receptaris medievals per conèixer, tastar i cuinar menges d’aquesta època, doncs el ‘Llibre del Sent Soví’, el ‘Llibre d’aparellar de menjar’, el ‘Llibre de totes maners de potatges’, el ‘Llibre de totes maneres de confits’ i el ‘Llibre del Coc’ guiaran la sessió per aquest viatge gastronòmic i cultural per l’Edat Mitjana. A mesura que la situació sanitària ho permeti s'organitzaran sortides (Museu de la Vida Rural), tastos, tallers, etc. Les places estan limitades! Cal que feu la inscripció a través del formulari. També podeu telefonar a la Biblioteca o enviar un correu, es formalitzarà la inscripció el primer dia del curs.
Indicacions:
- Limitació d’aforament i amb inscripció (un formulari per cada nen o nena)
- A fora al Pati amb espais reservats per a unitats familiars o bé a la Sala d’actes, en funció del temps.
- Rentat de mans, distància i mascareta a partir de 6 anys.
- Hi haurà un circuït d’entrada i un de sortida.
- https://www.stasusanna.cat/ca/actualitat/agenda/experimenta-amb-la-historia-la-cuina-catalana-medieval-a-partir-dels-seus-grans-receptaris
- Experimenta amb la història - La cuina catalana medieval a partir dels seus grans receptaris
- 2020-10-08T19:00:00+02:00
- 2020-10-08T20:00:00+02:00
- Cal inscripció prèvia al següent enllaç: https://forms.gle/9cg23uaA8L1wQHED6. De nou i de la mà d’Arqueonet, la biblioteca inicia unes noves sessions d’història. L’objectiu és aprofundir en la gastronomia a través del coneixement de la seva vessant històrica i cultural, en el ‘Cuinem [i mengem] la història’ d’enguany es partirà dels receptaris medievals per conèixer, tastar i cuinar menges d’aquesta època, doncs el ‘Llibre del Sent Soví’, el ‘Llibre d’aparellar de menjar’, el ‘Llibre de totes maners de potatges’, el ‘Llibre de totes maneres de confits’ i el ‘Llibre del Coc’ guiaran la sessió per aquest viatge gastronòmic i cultural per l’Edat Mitjana. A mesura que la situació sanitària ho permeti s'organitzaran sortides (Museu de la Vida Rural), tastos, tallers, etc. Les places estan limitades! Cal que feu la inscripció a través del formulari. També podeu telefonar a la Biblioteca o enviar un correu, es formalitzarà la inscripció el primer dia del curs.