La Policia Local amplia la flota amb la incorporació de dos nous vehicles

Divendres, 29 de gener de 2021 a les 13:00

Un dels cotxes és una furgoneta que serveix d’oficina mòbil d’atenció ciutadana, per fer atestats, presentar denúncies i fer control de drogues i alcohol.

La policia ha incorporat al seu parc mòbil dos nous vehicles per poder donar un millor i més eficient servei als ciutadans del poble. D’aquesta manera ja són tres els cotxes a disposició del cos policial.

[Llegiu-ne més a continuació]

Dos d’aquests vehicles s’encarreguen de les tasques de patrullatge i seguretat ciutadana. L’altra, la furgoneta, està equipada per fer funcions d’Oficina Mòbil d’Atenció Ciutadana (OMAC). Va equipada amb ordinador, impressora, alcoholímetre i servei de detecció de drogues. És a dir, porta tot allò que és imprescindible per poder atendre a persones grans o ciutadans amb mobilitat reduïda; o per donar suport als atestats de trànsit.
Una de les funcions d’aquest vehicle serà la d’establir una programació de recollida de denúncies durant l’estiu, al sector hoteler. D’aquesta manera s’acostarà el servei a les persones que hagin de comunicar alguna incidència a la Policia per haver estat víctimes de petits delictes.

L’exterior dels nous vehicles policials estan adaptats a la normativa CEN 1789 (European Standard Police). Això converteix a la Policia de Santa Susanna en una de les primeres de Catalunya en adaptar els vehicles a la normativa europea. Tots porten un sistema de càmeres frontal d’activació manual en cas d’incident, en cap cas es grava de forma permanent. Els agents que portin el vehicle policial també portaran unes càmeres personals que gravaran de manera sincronitzada amb els vehicles. 

Tots els vehicles policials estan equipats amb dispositius de localització GPS en temps real, que gestiona informàticament el patrullatge preventiu en funcions de les directrius donades.

 
 

Darrera actualització: 29.01.2021 | 13:20