L’alcalde explica al vicepresident Puigneró els projectes engegats a Santa Susanna

Divendres, 16 de de setembre de 2022 a les 00:00

Campolier i el número dos del govern de la Generalitat  fan un recorregut pel municipi i es reuneixen amb empresaris per  conèixer les seves inquietuds

L’alcalde, Joan Campolier, va tenir ahir l’oportunitat de compartir amb el vicepresident del Govern  i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat, Jordi Puigneró, els principals projectes que Santa Susanna té engegats. Puigneró va visitar el poble i va participar en una trobada amb empresaris de la zona.

L’alcalde i el vicepresident van parlar de les 18 actuacions que l’Ajuntament tirarà endavant al front marítim per regenerar-lo i convertir-lo en un espai smart; una inversió que compta amb el finançament dels fons Next Generation. Aquest projecte va interessar especialment al vicepresident Puigneró, sobretot, pel doble component que representa d’actuació sobre el territori amb l’element afegit de les noves tecnologies, dues de les competències del seu departament.

Campolier i Puigneró van fer una visita en cotxe pel terme municipal de Santa Susanna. L’alcalde li va explicar sobre el terreny els projectes urbanístics però també els problemes de debilitat d’algunes infraestructures. Especialment, van parlar de la feblesa de les platges i de la via del tren quan hi ha llevantades.

Reunió amb empresaris

Tots dos van assistir a una trobada amb empresaris, especialment del sector turístic. El vicepresident volia escoltar de primera ma com veuen la situació arran de la crisi energètica provocada per la guerra a Ucraïna i les possibles vies per apaivagar els efectes.

Darrera actualització: 16.09.2022 | 11:50