Santa Susanna acollirà els Fitness Sports Games, que aspiren a ser l’experiència multiesportiva de l’estiu

Divendres, 28 de maig de 2021 a les 12:00

Durant el primer cap de setmana de juliol, a més de la competició amateur de Bodybuilding and Fitness, s’hi faran proves i activitats com Street Workout, Street Lifting, Pole Dance, Race, Urban Dance, Zumba o Cross Training.

Santa Susanna serà la seu dels primers Fitness Sports Games, que es diputaran el primer cap de setmana de juliol, de l’1 al 4. Es tracta d’una experiència esportiva que va molt més enllà d’una simple competició de Bodybuilding and Fitness. Sobre la base del Fitness, hi incorpora tota mena d’esports i activitats. Es pot dir que l’esport, com a element de salut, i els atractius de la destinació turística de Santa Susanna seran els seus principals valors. 

Aquest esdeveniment multiesportiu està organitzat  per la World Fitness Union i  la IFBB (International Bodybuilding and Fitness Federation), amb la col·laboració i expertesa de la destinació turística de Santa Susanna.

La IFBB, que organitza els principals campionats internacionals de Bodybuilding i Fitness, ha fet una crida a tots els practicants i amants d’aquest esport a gaudir d’aquesta competició popular i oberta a totes les categories i nivells. Tot i que aquesta competició serà amateur, sí que es disputarà en un escenari propi de competicions professionals, amb l'assessorament i puntuació dels millors jutges IFBB. La destinació turística de Santa Susanna, que s’ha guanyat el títol de capital mundial del Fitness, posarà a disposició dels participants del Fitness Sports Games els mateixos escenaris i equipaments esportius utilitzats en Campionats com els Mundials IFBB 2020 o l'Arnold Classic Europe 2020.

Però en aquest cap de setmana multiesportiu i d’experiències diverses també hi entraran activitats i proves de Street Workout, Street Lifting, Pole Dance, Race, Cheerleader, Urban Dance, Zumba, Cross Training, World Chase Tag, Cardio Box, Roller Skating, Rugby 7, Skate Boarding o Tai Chi.

Aquest esdeveniment reforçarà la presència de Santa Susanna com a epicentre del fitness en l'àmbit internacional, i reforçarà la imatge del municipi com a una destinació vinculada a l’esport i a la qualitat de vida.

Darrera actualització: 28.05.2021 | 12:58