El 68è Raid Internacional de Santa Susanna reunirà alguns dels millors genets i amazones del món

Dilluns, 29 de novembre de 2021 a les 09:00

El 3,4 i 5 de desembre, un total de 146 participants competiran a la prova hípica de resistència més antiga d’Europa.

El cap de setmana del 3, 4 i 5 desembre es concentrarà a Santa Susanna la flor i nata dels genets i amazones internacionals. Aplegats al voltant de la 68a edició del Raid Internacional Barcelona-Santa Susanna, un total de 146 inscrits competiran a les 4 proves d’aquesta competició hípica de resistència: CEI1*, CEIYJ1*, CEI2* i CEI3*.

Els inscrits procedeixen de França, Mèxic, Alemanya, Suïssa, Italià, Brasil, Australià, Mònaco, Hongria, Portugal, Irlanda, Argentina, Àustria, Iran i Suècia. També comptarà amb la participació del campió del món de motociclisme, Àlex Crivillé. En total, unes 600 persones pernoctaran als hotels del poble.

Aquesta és la prova hípica més antiga d’Europa i la que aplega als millors especialistes en aquesta modalitat. És una competició organitzada per la Federació Catalana d’Hípica, la Federació Espanyola i el Club Hípic de Garbí. Santa Susanna mostra durant aquesta jornada la seva situació privilegiada entre mar i muntanyes i la capacitat d’oferta d’allotjaments i serveis amb la que compta.

Darrera actualització: 29.11.2021 | 12:32

Imatges

68è Raid Internacional