Tess Pérez Soler captiva Santa Susanna amb l’exposició “De l’emoció al pinzell”

Divendres, 7 de desembre de 2018 a les 09:00

L’artista Tess Pérez Soler exposa 22 peces de la seva obra a la galeria de la Biblioteca Vall d’Alfatà de Santa Susanna, amb el títol genèric “De l’emoció al pinzell”. L’artista barcelonina, amb fortes arrels al nostre poble té una dilatada trajectòria i ha exposat a Catalunya, Espanya, França, Bèlgica...

La presentació de l’exposició va anar a càrrec d’Isabel Larruy, responsable de l’exposició del Caixa Fòrum de Barcelona de Toulouse-Lautrec i que està preparant l’exposició del Museu del Prado sobre Velázquez que anirà també al Caixa Fòrum. Larruy és responsable de les exposicions del MNAC i de la Pedrera a Barcelona. Larruy va presentar una a una les obres de Tess Pérez. I ho va fer amb energia, exposant el contingut de forma apassionada.

Va parlar sobre la trajectòria pictòrica de l’artista, dels seus inicis on pesava força el dibuix, i la seva transformació cap a una pintura emocional, cap a un neosurrealisme que expressa emocions. Larruy va explicar com els sentiments de l’artista van prenent forma a través dels colors i les pinzellades de l’obra.

“La seva pintura –va dir Larruy-- pot expressar esforç,  lluita, bravura i energia, i també pau i esperança, la llibertat... Però també les sensacions físiques de fred, de calor, d’olor...”

Tess Pérez va agrair el suport a la seva exposició i la presència de molts veïns de Santa Susanna i dels municipis veïns. Va explicar que l’exposició “De l’emoció al pinzell” està dedicada molt especialment “als meus estimats pares Teresina i Josep Maria, i als meus estimats fills, Francesc i Jaume”.

A l’acte de presentació, presidit per l’alcalde, Joan Campolier, i pel regidor d’Ensenyament, Josep Maria Carnicero, hi van assistir un centenar de persones que van omplir la sala. Tampoc es van voler perdre l’esdeveniment alguns amics de l’artista del Reial Cercle Artístic de Barcelona com el mestre escultor Ricard Mira; els aquarel·listes Josep Bussalleu i Martha Caycedo; pintores d’oli com Assumpció Madrenas i Àngels Aparicio, entre altres.

Tota la presentació també va estar acompanyada d’un vídeo amb imatges sobre diferents exposicions de l’artista i del procés de creació pictòrica de les seves obres.

L’exposició romandrà oberta fins el 30 de desembre de 2018.

Horaris, FINS AL 30 DE DESEMBRE.

  • De dimarts a divendres, ambdós inclosos, només per les tardes de 17:30 a 20:00 h.
  • Dijous 6 de desembre i dissabtes: de 11:00 a 14:00 h. i de 17:30 a 20:00 h.
  • Diumenges: de 11:30 a 14:00 h.
  • Els dies de festa, qui hi estigui interessat podrà trucar al 679 247 669 i quedar.
  • Dilluns tancat.
Darrera actualització: 07.12.2018 | 12:12