Turoperadors nòrdics de turisme esportiu i de benestar visiten Santa Susanna

Dilluns, 19 de de setembre de 2022 a les 00:00

Procedeixen de Suècia, Islàndia i Dinamarca i volen conèixer el municipi per oferir-lo a un target femení que buscar indrets on poder fer esport, cuidar-se i  relaxar-se

El Maresme acull aquests dies a diferents turoperadors nòrdics (Suècia, Islàndia i Dinamarca) que han vingut en un viatge de descoberta del territori, una pràctica molt comuna en el sector turístic per tenir les eines per recomanar determinades destinacions als clients. El seu objectiu és conèixer què pot oferir Santa Susanna i la comarca per comprovar si encaixa en un target molt específic: el públic femení de mitjana edat que vol practicar esport però també tenir temps per relaxar-se i cuidar-se. És a dir, els turoperadors busquen una destinació que ofereixi turisme esportiu i wellness o de benestar, combinar activitats de ioga, pilates, ciclisme, running paddle surf amb sessions de spa i massatges, una tendència en l’alça.

Les característiques de Santa Susanna i del Maresme en el seu conjunt, amb la platja per practicar esports nàutics i aquàtics, la muntanya per fer senderisme i ciclisme i tota una oferta d’allotjaments amb balnearis i spa, la converteix en una destinació ideal per combinar aquests dos tipus de turisme intrínsecament lligats. A més, el clima de la comarca és idoni per realitzar totes aquestes activitats, un aspecte molt valorat als països nòrdics precisament per la diferència de les condicions meteorològiques.

Es tracta d’una acció organitzada per l’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona. Els viatges de descoberta del territori els fan els turoperadors que gestionen tota una oferta turística que proposen directament als turistes interessats, però també els periodistes, sobretot els que estan especialitzats en viatges, perquè coneguin de primera mà el territori abans de redactar els seus articles.

En aquesta visita ens van acompanyar Ágústa de Iceland, Gudrun de Iceland i Anders de Suècia, i la Sra. Mercè López tècnica de Turisme de l'Ajuntament de Santa Susanna.

Darrera actualització: 19.09.2022 | 13:12

Imatges

Visita Touroperadors Nòrdics