L’europeu de Fitness genera a Santa Susanna un moviment econòmic de 700.000 euros

Divendres, 14 de de maig de 2021 a les 13:00

Els 1.300 atletes que competiran fins diumenge provoquen més de 6.000 pernoctacions als cinc hotels on s’allotgen els participants, acompanyats i seguidors

Santa Susanna és la seu aquest cap de setmana de l’European Congress de la International Federation Bodybuilding and Fitness (IFBB) del 2021. Un total de 52 federacions de tot Europa han acudit al municipi puntuals a la seva cita anual. El Congrés està presidit pel Dr. Rafael Santonja, màxim dirigent de l'IFBB, i per l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier.

El Congrés, a més, és l'inici del Campionat Europeu IFBB 2021, amb la presència de més de 1.300 atletes seleccionats per cada país participant.

La competició representa per al sector comercial, de lleure i hoteler de Santa Susanna una injecció de recursos important. L’europeu de Fitness ha generat més de 6.000 pernoctacions als cinc hotels que acullen als atletes, membres de l’organització, acompanyants i seguidors. En total, es calcula que el moviment econòmic que genera la competició és de més de 700.000 €. Aquest és l’impacte directe del campionat, però també hi ha un impacte indirecte que és el de poder projectar i promocionar a tot el món el destí turístic Santa Susanna. Això s’aconsegueix amb la retransmissió que l’organització del campionat fa per a tot el planeta, i que només a Youtube significa més de 6 milions de visualitzacions.

Darrera actualització: 14.05.2021 | 19:09