L’Ajuntament col·loca 18 papereres al poble per tirar-hi els excrements de gos

Dilluns, 21 de de juny de 2021 a les 09:00

Disposen d’un dispensador de bosses amb l’objectiu que tothom reculli les deposicions dels seus animals de companyia i mantinguin la via pública neta.

L’Ajuntament de Santa Susanna ha instal·lat un total de 18 papereres a tot el casc urbà amb l’objectiu que els propietaris que treuen els seus animals de companyia a passejar hi dipositin les seves deposicions. Aquestes papereres, a més, disposen de bosses per a aquelles persones que les hagin oblidat a casa. Les papereres estan situades al Parc del Colomer, Can Rabassa, Rambla Montnegre, Rambla Països Catalans, entre d'altres.

El govern municipal fa una crida a la població a mantenir un esperit cívic i no deixar al carrer els excrements dels seus animals de companyia. Mantenir el poble el màxim de net possible és un senyal de respecte i consideració vers els nostres veïns i veïnes.

L’Ajuntament aplicarà la normativa que correspongui i sancionarà a aquelles persones que no facin un bon ús de l’espai públic.

Telèfon per a la recollida de voluminosos

D’altra banda, cal recordar que l’Ajuntament ha posat a disposició de la ciutadania els telèfons 93 765 31 51 i 615 392 146 perquè tothom que hagi de llançar voluminosos (mobles o objectes grans) o restes de poda hi truqui per saber quin dia els pot treure al carrer. Normalment, aquesta mena de residus es recullen els dimecres. Es pot avisar a l’empresa que recull aquests objectes fins a les 18 hores del dia anterior, dimarts.

Darrera actualització: 21.06.2021 | 09:37