Josep Ferrer Laguarda guardonat com a mestre artesà

Dilluns, 6 de de febrer de 2023 a les 15:20

Josep Ferrer, conegut per tots els susannencs/ques per Pep, ha obtingut el Diploma de Mestre Artesà que atorga el Consorci de Comerç i Artesania de la Generalitat de Catalunya, després de 40 anys de trajectòria com escultor.

Avui, ja jubilat, ha dedicat la seva vida a una passió que era la seva professió, l'escultura. Amb el ferro com a base i treballat amb altres matèries com la fusta, el formigó o la pedra.


Les seves obres han estat exposades a Besalú, Mataró i al Museu Marítim de Barcelona. El curs 2009/2010 va iniciar una sèrie de xerrades i exposicions a l'Escola Montagut de Santa Susanna, que aquest 2022/2023 ha repetit a les dues escoles del poble, aquesta i l'Escola Santa Susanna. Amb els diferents cursos treballen des de l'observació de la peça, els sentiments transmesos i els projecten a les classes de plàstica, música o dibuix.


Actualment, en Pep, amb una vida més tranquil·la, vol donar a conèixer tots aquests oficis que malauradament estan desapareixent i no hi ha relleu generacional vol despertar l'interès dels joves a través dels seus coneixements.

Darrera actualització: 07.02.2023 | 08:58

Imatges

aaa