Joan Campolier assisteix a la tradicional trobada de fi de legislatura d’alcaldes i alcaldesses de Catalunya al Born

Dimarts, 9 de de maig de 2023 a les 00:00

L’acte ha estat presidit per la consellera de la Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, i ha reunit batlles de tot el país, de tots els partits i ideologies 

L’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, ha assistit a la quarta trobada d’alcaldes i alcaldesses de Catalunya que, coincidint amb l’acabament de la legislatura municipal, organitza la plataforma Alcaldes.eu. La trobada s’ha fet al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona i ha estat presidida per la consellera de la Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà.

Es pot dir que aquesta trobada és un acte singular. No hi ha constància que de forma regular, cada quatre anys, alcaldes i alcaldesses de tot un país, de totes les ideologies i partits facin una trobada de germanor per compartir experiències i vivències.

Aquest 2023, la “Trobada dels alcaldes i les alcaldesses de Catalunya” ha complert quatre legislatures de vida. La primera edició es va celebrar el 2 de maig de 2011 al Palau de la Música Catalana. La segona (4 de maig de 2015) i la tercera (6 de maig de 2019) es van celebrar al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona. Amb gairebé setze anys a les seves espatlles, la cita s’estableix com una part de la tradició de l’ecosistema polític català.

Darrera actualització: 09.05.2023 | 09:50