Meritxell Romero Pinet (ERC-E-AM)

Barcelona (1986). Tècnica superior en Gestió Comercial i Màrqueting, i en Assessoria d’Imatge Personal i Corporativa. Actualment és autònoma i gestiona una empresa de serveis de neteja.

Regidora del GPM Esquerra Republicana de Catalunya-Endavant-Acord Municipal

Per assistència efectiva a les sessions ordinàries i extraordinàries del Ple Municipal: 360 €, amb un màxim de deu sessions.

Declaració d'activitats i béns

Contacte 

romeropmr@diba.cat

Nascuda a Barcelona el 9 d’Abril de 1986, tinc 31 anys i fa 21 que visc a Santa Susanna. He residit a diverses ciutats com Barcelona, Girona i Berlin mentre estudiava.
Sóc tècnica superior en Gestió Comercial i Màrqueting i en Assessoria d’Imatge Personal i Corporativa. He fet diversos cursos d’especialització en gestió de Xarxes Socials, Organització d’Esdeveniments i gestió d’empresa i emprenedoria. En l’actualitat estic cursant a l’Escola Oficial d’Idiomes l’Anglès i l’Alemany.
Sempre he estat interessada en iniciar projectes nous i engrescadors que em fessin conèixer gent i créixer com a persona. He treballat en diversos camps com l’atenció al client, l’hosteleria, la cura dels infants, la biblioteconomia, ...
Actualment sóc autònoma i gestiono una empresa de serveis de neteja, formo part de la Permanent Comarcal d’ERC com a Secretaria de la Dona i Igualtat i sóc Consellera Comarcal pel mateix partit polític.
Milito a Esquerra Republicana de Catalunya des del 2016 i sempre que he pogut he format part i col·laborat amb diverses entitats i associacions de Santa Susanna.
M’agrada el poble on visc i em sento Susannenca, és per això, que treballo pels veïns i veïnes que el fem possible des del grup d’ERC Santa Susanna Endavant.

 

Darrera actualització: 04.11.2021 | 14:47