Jordi Cusachs Omella (CASS)

Sant Cebrià de Vallalta (1975). Graduat en Enginyeria Civil i enginyer tècnic d’obres públiques. Gerent d’una empresa de gestió energètica i soci en un despatx d’arquitectura i enginyeria. Casat, té dues filles.

Regidor del GPM Compromesos amb Santa Susanna

Per assistència efectiva a les sessions ordinàries i extraordinàries del Ple Municipal: 360 €, amb un màxim de deu sessions.

Declaració d'activitats i béns

Contacte 

cusachsoj@diba.cat

Nascut a Sant Cebrià l’any 1975, fa 24 que estic vinculat a Santa Susanna a través de la meva família i diverses entitats del poble. Estic casat i tinc dues filles.Sóc Graduat en Enginyeria Civil i també Enginyer tècnic d’obres públiques (especialitat de serveis i transports Urbans) . Tinc diferents postgraus d’especialització, en direcció d’empresa, i estic homologat com a expert tècnic en auditories en Qualitat i Medi Ambient.Sempre he estat emprenedor, actualment sóc gerent d’una empresa de gestió energètica i soci en un despatx d’arquitectura i enginyeria.Vaig ser militant de Convergència Democràtica de Catalunya des de l’any 1997, i ara associat al Partit Demòcrata Europeu Català.Col·laboro amb l’Assemblea Nacional Catalana de Santa Susanna, entre altres entitats del poble.Poso el meu granet de sorra per millorar Santa Susanna i Catalunya.

 

Darrera actualització: 04.11.2021 | 14:50