Joan Solà Vila (AiS-Junts)

Malgrat de Mar (1963). Va estudiar Formació Professional en electricitat. Treballa a Endesa com a tècnic gestor de la Xarxa de Mitjana i Baixa Tensió del Maresme. Esportista, ha fet atletisme i ha jugat a bàsquet i a futbol. Casat i pare de dues filles.

1r. Tinent d'Alcalde

Regidor de Serveis Públics, Medi Ambient i Esports

Per assistència efectiva a les sessions ordinàries i extraordinàries del Ple Municipal: 360 €, amb un màxim de deu sessions.

Per assistència efectiva a les sessions de la Comissió de treball de l'Alcaldia: 130 €, amb un màxim de quaranta-dues sessions. 

Declaració d'Activitats i Béns.

Contacte

solavj@diba.cat

 

Joan Solà Vila, nascut a Malgrat de Mar l’any 1963. Estudis d’EGB a l’escola Fonlladosa de Malgrat de Mar i formació Professional a Calella en branca d’electricitat, català, castellà, anglès i portuguès. Casat i pare de dues filles, considero que la família es un dels pilars fonamentals de la vida. Visc a Santa Susanna des del 1997. Gran aficionat i practicant d’esports, federat en Basquet (CB.Malgrat i C.B.Palafolls), Atletisme (Campionats d’Espanya juvenil 1980 a Sant Sebastian amb el C.A.Calella) i Futbol (C.F.Santa Susanna, C.F.Poble Nou i Calella i Santa Susanna Veterans). He treballat, entre d’altres, en negoci d’hostaleria familiar i des d’Agost de 1989 formo part de la plantilla d’Endesa actualment a Mataró com a Tècnic Gestor de Distribució de la Xarxa de Mitja i baixa tensió a la Comarca del Maresme, delegat Sindical per UGT durant quatre anys, en l’actualitat també comparteixo negoci familiar amb la meva dona(vinoteca). Militant d’UDC entre el 2006 i 2016 essent president local de Santa Susanna i vicepresident Comarcal els darrers anys de militància, actualment sense cap afiliació política, sóc membre de l’agrupació d’AiS. Regidor de l’Ajuntament de Santa Susanna des del 2007. Conseller Comarcal per CiU en el mandat 2011–2015. En l’actualitat 1er. Tinent d’Alcalde i Regidor de Serveis Territorials (Medi Ambient, Esports i via pública) i membre de la Mancomunitat de l’Alt Maresme per la gestió de residus.

 

Darrera actualització: 24.08.2023 | 13:01