Futbol Sala Santa Susanna

Entrenaments:dimarts i divendres de 22.00 a 23.30h (al pavelló de Santa Susanna).

Partits: diumenge a les 12:00h (al pavelló de Santa Susanna).

La junta

  • President: Salvador del Valle
  • Vicepresident: Vicenç del Valle
  • Secretari: Carles Civit
  • Tresorer: Emili García
  • Vocals: Mª Carmen Martinez, Laura Baltrons, Fco.Javier García, Núria Gallent, Marta Masferrer, Mª Carmen García i  Verònica Gonzalo

 

Història

L'equip de futbol sala va néixer l’any 1994 en el si de la Penya Barcelonista de Santa Susanna. Les tasques de la presidència van recaure en la persona de Josep Ribot. Com a entrenador, Toni Sangerman va dirigir l'equip que es trobava a la 3a Divisió B grup 2 i que va acabar la temporada en la cinquena posició.

La segona temporada (1995/96) l'equip va acabar en la sisena posició.

La tercera temporada (1996-97) l'equip es va desvincular de la Penya Barcelonista i es va crear una nova junta directiva, formada per: Josep Solà, Emili Garcia i Xavier Monreal. Començava una nova etapa, per un equip molt jove i amb poca experiència i per l'entitat que començava de zero. Per això, quedar en desena posició els va semblar un inici molt esperançador.

Durant la temporada 1997-98 es van fer alguns fitxatges per reforçar la plantilla. Van assolir l'ascens a la 2a divisió B, grup 3, de Barcelona. Per primera vegada el F.S. Santa Susanna es desplaçava per jugar un partit a les instal·lacions de la presó de Quatre Camins, a la Roca del Vallès. L'interès era doble: per una banda, jugarien contra un equip que els seguia a la classificació i, per l'altra, podien visitar el centre penitenciari. Els susannencs van guanyar per tres gols de diferència, 4 a 7.

A la temporada 1998-99 l'equip anava bé, però alguns integrants van abandonar-lo per formar el seu propi equip a Malgrat. Van perdre el que continuava sent el partit més destacat (3-2, a Quatre Camins), però s'aconseguí la dotzena plaça de la lliga.

Per motius econòmics i de desplaçaments, durant la temporada 1999-00 van haver de canviar de categoria i de província. Es van inscriure a la província de Girona per jugar a la categoria de la Divisió d'Honor Provincial i l'experimentat Juan Rodríguez Flores va ser l'entrenador que va dirigir el nou equip. Els resultats es van assolir amb molta rapidesa: van quedar en setena posició i van poder oferir un gran joc.

La temporada 2000-01 van aconseguir l’ascens de categoria després de quedar en segona posició a la lliga. A més, l'equip va guanyar la copa Diputació, organitzada per la Federació de Girona, i ho va fer sense perdre cap partit i només havent rebut dos gols.

A la temporada 2001-02 van obtenir la quarta posició.

La temporada 2002-03 comença una nova etapa. La majoria de jugadors han estat fitxats per altres categories més altes, i es fitxen jugadors del F.S. Pineda, que també han jugat en categories superiors. L'objectiu és poder arribar a jugar en una categoria interprovincial per fer desplaçaments arreu de Catalunya. Estaven a divisió d’honor de Barcelona i van quedar a la meitat de la taula cap avall però sense perill de baixar de categoria.

La temporada següent, la 2003-2004, van quedar sisens. Aquesta temporada el club es dissol, no per culpa de l’entitat, sinó per culpa dels jugadors que no es van voler implicar amb l’equip.

Després d’un any sense el Sta.Susanna, en Salvador del Valle i en Carles Civit, van decidir tornar a crear-lo l’any 2005. La junta està formada per gent jove i implicada amb l’esport i es compta amb l’ajut incondicional de l’Ajuntament. La categoria que s’ha triat per començar aquest nou projecte és la tercera divisió de Barcelona. L’equip està format per un vestuari molt unit, amb gent de totes les edats. L’equip ha aconseguit quedar en la sisena posició i amb possibilitats d’estar entre els tres primers fins al final de la temporada.

Parc del colomer S/N - 08398 Santa Susanna - Barcelona (Catalunya)
Horari:  
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 13.09.2017 | 23:35