Federació d'Agrupacions de Defensa Vegetal Selmar

Persona de contacte: Jordi Ariño (responsable tècnic de la Federació).

Equip tècnic: David Rodríguez, Cristina Pozo i Albert Mussoll (enginyers tècnics agrícoles), Montse Martí (biòloga), Jordi Ariño (enginyer agrònom).

Nombre de socis: 120

ADV que integren la Federació: ADV Santa Susanna, ADV Alt Maresme, ADV LA Selva, ADV Blanes, ADV Palafolls, ADV Camp de Tarragona

Activitats que realitza

  • Assessorament a les explotacions hortícoles en control de plagues i malalties, adobats, fertirrigació, producció integrada, control biològic de plagues, cultiu hidropònic i tots aquells aspectes relacionats amb els cultius d’horta.
  • Organització anual durant el mes de novembre de la Jornada de l’Horta al pavelló municipal de Santa Susanna on s’exposen diversos temes tècnics d’interès per al sector. Hi assisteixen totes les firmes de llavors per presentar les seves novetats davant de més de 500 professionals.

 

Centre d’Experimentació Agrícola de Santa Susanna

És un centre experimental que depèn de Selmar i que té per objectiu millorar la producció dels seus socis. Disposa d’una Unitat de Cria de Fauna Útil que s’utilitza en els programes de control biològic de plagues. A les instal·lacions del centre també es realitzen assajos de tots aquells aspectes que milloren la rendibilitat de les explotacions hortícoles com, per exemple, alternatives a la desinfecció de sòls, assajos d’adobats en diferents conreus i noves varietats resistents a les principals virosis que afecten els conreus.

Masia de Can Ratés, s/n - 08398 Santa Susanna - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 629 764 134
Fax: 93 767 76 32
Adreça electrònica: selmar@federacioselmar.com
Horari:  
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 13.09.2017 | 23:33