Càritas Parroquial de Santa Susanna

Entitat sense ànim de lucre que intenta donar resposta a las realitats de pobresa i exclusió social del nostre municipi, acompanyant a les persones més necessitades, protegint la seva dignitat i garantint el seu ple accés als drets humans mitjançant:

Servei Acollida: Acompanyar a les famílies per fomentar-ne l’autonomia i la promoció amb l’objectiu de fer front a la pobresa i l’exclusió social i així millorar la seva situació.

Servei d’Aliments: Atenent a aquelles famílies que ens venen derivades des dels Serveis Socials del Ajuntament, amb col·laboració amb el Banc dels Aliments i el FEDA

Servei de Rober: Ajudant a les persones pel que fa a les necessitats bàsiques de roba.

Servei Gent Gran: Acompanyament a la gent gran, i dins la segona quinzena de cada mes, tarda d'oci i cinema al Centre Cívic.

Servei d’Orientació laboral: Per millorar el nivell d’ocupabilitat de les persones amb especial dificultat per trobar feina.

Conveni de col·laboració amb la Biblioteca “Vall d’Alfatà”: A través del  programa LECXIT, per millorar la comprensió lectora dels infants.

Adherits al programa “Actius i Salut” de l’Agència de Salut Pública de Catalunya: Per incentivar la participació a la acció social d’alguns pacients.

Carrer Jaume I, 38 - 08398 Santa Susanna - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 683415910
Telèfon: 937678446
Adreça electrònica: santasusanna@caritasgirona.cat
Horari:  
Acollida: Cita prèvia mitjançant missatge de veu als telèfons indicats, o al correu electrònic, indicant nom i telèfon per contactar.
Rober: Darrer divendres de cada mes, de 16 a 18 hores.
Aliments: Darrer dimarts de cada mes, de 10 a 12 h.
Darrera actualització: 20.11.2018 | 17:54