Un grup de 40 persones del Grup Volkswagen ha realitzat una Acció de Responsabilitat Social Corporativa

Dijous, 21 de de setembre de 2023 a les 00:00

L’acció ha consistit en l’eliminació de la planta invasora Senecio d’un tram de la Riera de Santa Susanna

Avui s’ha realitzat una Acció de Responsabilitat Social Corporativa per part de membres del departament de vendes de recanvis de vehicles del Grup Volkswagen España, que han escollit Santa Susanna per fer una estada per reforçar la cohesió de grup.

L’acció ha consistit en l’eliminació de la planta invasora Senecio d’un tram de la Riera de Santa Susanna i ha estat possible gràcies a la participació d'ADV Santa Susanna (Federació Selmar) i la coordinació del departament de Turisme i Sostenibilitat, el departament de medi ambient, i la participació de membres de l’Ajuntament de Santa Susanna.

Gràcies a la participació de les 40 persones del grup Volkswagen, que s’han concentrat a la plaça Lillota, que s’han repartit en diferents grups, s’ha assolit la fita d’arribar a 850 kg de recollida d’aquesta planta invasora, amb una formació prèvia per part de les tècniques de l’ADV Selmar amb seu a Santa Susanna, en la que han inclòs la informació de la campanya “Com prevenir el malbaratament alimentari”.

Aquestes accions formen part del producte Meetings & Events de Santa Susanna, ja que aquesta tipologia de client,  el turisme de reunions i esdeveniments, a més d’allotjar-se, en aquest cas en l’Hotel Indalo Park de Santa Susanna, vol deixar un granet de sorra amb accions locals per poder ajudar o col·laborar amb el medi.

Al final de l’acció l’alcalde i la regidora han volgut saludar-los i agrair la seva col·laboració per la feina que han estat fent aquest matí a la localitat.

Darrera actualització: 21.09.2023 | 15:28