SSOM publica un llibre amb fotografies de la Santa Susanna que el temps s’ha emportat

Dimarts, 22 de de març de 2022 a les 00:00

El treball forma part de la col·lecció “Catalunya desapareguda” dedicada a municipis del país de l’editorial Efadós

L'associació Santa Susanna Orígens i Memòria (SSOM) ha publicat un llibre que parla del poble i d'aquells racons que ja no existeixen. "Santa Susanna desapareguda" és una obra de base històrica que contribueix a mantenir, recuperar o descobrir els espais, paisatges, cases, monuments, etc. que ha tingut en algun moment Santa Susanna i que el pas del temps o l'acció de l'home ha fet desaparèixer totalment o parcialment.

El llibre forma part de la col·lecció "Catalunya desapareguda" de dedicada a municipis del país de l'editorial Efadós.

Tot i que el llibre porta el segell de SSOM, es podria considerar que es tracta, en gran manera, d'un treball coral. Fa un any, l'entitat va fer una crida la ciutadania a regirar calaixos i caixes, i revisar els àlbums amb fotos antigues per trobar les imatges que retratin un poble que ja no existeix en l'imaginari de veïns i veïnes, però si en la història local. El resultat és un llibre de 184 pàgines (format 21.7x15.7 cm), 170 fotografies i imatges, una bona presentació i un preu assequible de 23 euros.

La col·laboració econòmica de l'Ajuntament de Santa Susanna ha contribuït a fer possible un treball que formarà part de la història del municipi.

Darrera actualització: 22.03.2022 | 12:47