Se celebra la Junta Local de Seguretat de Santa Susanna d’enguany

Dijous, 25 de novembre de 2021 a les 00:00

Ahir dimecres 24 de novembre es va celebrar la Junta Local de Seguretat de Santa Susanna, enguany diferent en relació als anys anteriors atès que ha estat un any amb mesures restrictives de mobilitat.

A la jornada hi van assistir l’alcalde de Santa Susanna, el regidor de Seguretat Ciutadana i el secretari (per part de l’Ajuntament); dos representants del cos de Mossos d’Esquadra, dos del cos Nacional de Policia, dos de la Guardia Civil i el cap i un caporal de la Policia Local de Santa Susanna (per part dels cossos de seguretat).

A la reunió es van presentar els resultats de les intervencions fetes, en alguns casos a nivell comparatiu en referència a l’any 2019, i en el cas de la Policia Local, més enfocat al tema assistencial i de l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Pel que fa a la mobilitat de trànsit, els resultats de la comparativa no eren representatius atesa la reducció de la mobilitat durant els primers mesos de l’any.

Respecte a la seguretat ciutadana, l’exposició va deixar palès que les restriccions de mobilitat a causa de la pandèmia de la Covid-19 han fet que també el volum de fets delictius es reduís respecte l’any anterior, sempre tenint en compte que els efectes han estat causats per aquest condicionant, que ha comportat un volum d’usuaris molt més baix que durant un any normal.

Darrera actualització: 25.11.2021 | 16:31

Imatges

Junta Local de Seguretat de Santa Susanna