Santa Susanna signa un acord de col·laboració amb el municipi polonès de Wasosz

Dimarts, 14 de setembre de 2021 a les 09:00

Els dos pobles es proposen establir un marc estable de relació en les àrees d’economia, cultura, esports, medi ambient i joventut

Santa Susanna fa un pas més en la seva política d’establir aliances amb municipis de la Unió Europea amb l’objectiu d’enfortir les relacions entre pobles i treballar  sectors estratègics en benefici mutu. L’alcalde, Joan Campolier; la regidora de Promoció Econòmica, Bon Govern i Comunicació, Sílvia Vives; i la regidora de Cultura, Joventut i Participació, Anna Castañeda, han estat el cap de setmana a Wasosz, Polònia, per materialitzar un acord de col·laboració entre els dos municipis.

El document signat per l’alcalde Campolier i pel seu homòleg de Wasosz, Paweł Niedźwiedź, específica –bàsicament—cinc àrees d’especial atenció: economia, cultura, esports, medi ambient i joventut. L’objectiu dels dos ajuntaments és explorar les vies de col·laboració en el desenvolupament i l’intercanvi comercial i econòmic. En aquest sentit es vol posar en comú les experiències mútues en aquest espai de lliure mercat que és la Unió Europea. El document d’intencions signat també posa l’accent en el treball en el camp del medi ambient, un tema important per a Santa Susanna i que Wasosz, per la seva configuració, també és especialment sensible.

Per últim, els dos pobles es proposen incrementar el coneixement mutu en l’àmbit cultural i esportiu, i en l’intercanvi d’experiències entre els joves d’un i altre municipis. Els joves són els que poden enfortir i consolidar les relacions futures entre Santa Susanna i Wasosz.

Wasosz és un municipi de més de 7.000 habitants del comtat de Góra, a la Baixa Silèsia, a l'oest de Polònia. És la seu del districte administratiu anomenat Gmina Wąsosz. Es troba a 300 km de la capital Varsòvia.

Darrera actualització: 14.09.2021 | 11:39

Imatges

Santa Susanna signa un acord de col·laboració amb el municipi polonès de Wasosz