Santa Susanna pren el relleu de Lausana (Suïssa) i Ayutthaya (Tailàndia) i organitza el campionat Mundial de Petanca 2021

Dimarts, 19 de d’octubre de 2021 a les 10:00

L’alcalde, Joan Campolier, el director general d'Esports de l'CSD, Albert Soler, i el president de la Federació Espanyola de Petanca, Antonio Pérez, presentaran la competició en un acte que se celebrarà el divendres 22 d'octubre.

Santa Susanna es convertirà per uns dies en la capital mundial de la petanca. El municipi acollirà entre el 12 i el 21 de novembre el campionat Mundial de Petanca 2021. Es tracta d’un esdeveniment que acollirà a més de 400 participants que representen a 70 països d’arreu del món. Es calcula que la quantitat de persones que durant aquests dies seran al municipi ronda les 6.000.

La petanca és un esport que compta amb molts seguidors fidels que estan interessats en la competició. Per això, la plataforma LaLigaSports farà la retransmissió de tot el campionat que es podrà seguir des de qualsevol punt del planeta. A més, en aquesta ocasió i per primera vegada en la història, les tres categories d’aquest esport (tripletes sènior masculí, tripletes sènior femení i tripletes juvenils) competiran simultàniament en un mateix campionat i en un mateix país.

En la seva reunió de l'11 de juliol, els membres del Comitè Executiu de la Federació Internacional de Petanca van considerar que calia reprendre les competicions internacionals. La candidatura de Santa Susanna es va posar ràpidament damunt la taula com a seu que prengués el relleu de Lausana (Suïssa) i Ayutthaya (Tailàndia) que havien hagut de suspendre els seus campionats com a conseqüència de la pandèmia.

Us convidem a la presentació del Mundial de Petanca 2021 que es farà el 22 d’octubre, a les 12,30 a la masia senyorial del segle XVII de Can Ratés. Hi participaran: Joan Campolier, alcalde de Santa Susanna; Albert Soler, director General d’Esports del Consell Superior d’Esports; Antonio Pérez, President de la Federació Espanyola de Petanca; i José Montero, director de Relacions Institucional deLaLigaSports.

Darrera actualització: 19.10.2021 | 13:02

Imatges

Cartell Campionat Mundial de Petanca 2021