Santa Susanna participa amb llum pròpia a l’acte dels 20 anys dels programes de Turisme familiar i esportiu

Divendres, 17 de de novembre de 2023 a les 00:00

L’alcalde Joan Campolier ha recollit el certificat que acredita la destinació com un dels pilars del sector dels últims anys, segons l’Agència Catalana de Turisme

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) celebra enguany els 20 anys de la creació dels programes de promoció i comercialització de Turisme familiar i del Turisme esportiu. Santa Susanna és un dels municipis que forma part d’aquest llegat i que ha anat treballant i millorant la seva oferta de qualitat en aquests dos camps concrets.

Per celebrar els vintè aniversari, l’ACT ha fet un acte a Port Aventura World on s’ha reconegut la trajectòria i la implicació de professionals, empreses i entitats afiliades que han fet possible l’evolució d’aquests dos programes. Gairebé 150 persones han participat en aquest esdeveniment, encapçalat per la directora general de Turisme, Marta Domènech i Tomàs, i el director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer i Ferrer.

L’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, i la tècnica de turisme, Mercè López, han sigut els encarregats de recollir el diploma de reconeixement per aquests vint anys. La destinació de Santa Susanna ja va néixer amb l’enfoc de donar servei al turisme de les famílies, com queda palès al tipus de serveis que s’oferien, els allotjaments i la tranquil·litat del indret. Aquesta forta aposta ha fet que Santa Susanna sigui un referent de turisme familiar de Catalunya a nivell europeu.

Treballar pel turisme familiar és treballar per mercat actual i de futur. Perquè el nens i nenes que avui venen a Santa Susanna son clients potencials d’aquí 20 anys.

Formar part de la marca de turisme esportiu i ciclisme ha ajudat i ajuda a captar esdeveniments esportius a nivell mundial, com els campionats de Fitness, de petanca, d’hípica, de ciclisme, etc que porten milers d’atletes i les seves famílies.

Darrera actualització: 17.11.2023 | 14:00