Santa Susanna participa a la Jornada Inventrip 2020 de turisme intel·ligent

Dimecres, 18 de novembre de 2020 a les 09:00

La reunió ha servit per exposar les novetats de la plataforma i per compartir experiències.

Tot i que la Covid-19 ha paralitzat bona part de l’activitat turística dels darrers mesos, destinacions i plataformes de gestió turística continuen treballant per oferir els millors serveis quan les circumstàncies ho permetin.

[Llegiu-ne més a continuació]

Santa Susanna ha participat a la Jornada Inventrip 2020 organitzada per aquesta plataforma global d’informació turística i senyalització intel·ligent que treballa pel nostre municipi. Santa Susanna hi ha estat convidada després formar part amb Sanxenxo i Conill d’un pla pilot de Segittur anomenat Semàntica Covid-19 que perseguia recuperar la confiança del turisme després de la pandèmia i que es va realitzar durant el confinament https://inventrip.com/santasusanna/

Durant la jornada s’han exposat les novetats de la plataforma Inventrip. Una d’elles és que Sismotur, empresa gestora d’Inventrip, on participen 62 destinacions d’Espanya i Portugal, s’ha incorporat a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents. Santa Susanna ha explicat la seva experiència de comunicació mitjançant QR dinàmics que s’han utilitzat aquesta temporada turística per informar de les mesures sanitàries bàsicament a les platges i a espais com les Fonts del Torrentó de Can Gelat. 
 
L’Ajuntament de Santa Susanna va apostar per informar de manera digital amb aquests QR que va complementar amb les xarxes socials i el web municipal. 
 

Darrera actualització: 18.11.2020 | 10:32