Santa Susanna organitza amb èxit el mundial de Fitness que ha estat sotmès a estrictes mesures anti Covid

Dimarts, 10 de novembre de 2020 a les 11:00

Entre el 5 i el 8 de novembre, seleccions estatals de 45 països s’han aplegat al poble per a disputar el Campionat de Bodybuilding, Fitness i Màster IFBB més atípic de la història.

Atletes de 45 estats de tot el món s’han aplegat a Santa Susanna per disputar el Campionat Mundial Bodybuilding, Fitness & Màster que organitza la International Federation Bodybuilding and Fitness (IFBB). Es tracta de la competició internacional més important d’aquesta modalitat esportiva, que compta amb milions de seguidors. 

[Llegiu-ne més a continuació]

El campionat s’ha celebrat entre els dies 5 i 8 de novembre sota estrictes mesures de seguretat per impedir cap brot del coronavirus Covid-19.
L’Ajuntament de Santa Susanna, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, el Consejo Superior de Deportes i els organitzadors de la IFBB han estat treballant colze amb colze fins el darrer minut tots els protocols de seguretat. Al Pavelló de Santa Susanna s’hi va instal·lar un gran escenari de 36 metres de longitud amb més de 400 metres quadrats de backstage, per respectar els espais de seguretat entre els atletes d'elit participants. Les mesures de control no solament han tingut la seva visualització en la competició sinó que també en els hotels que han acollit atletes i l’organització.
Rigorosos amb la seguretat per no perjudicar la salut dels competidors, acompanyants i habitants del poble, aquest Mundial no ha tingut públic. L'entrada al recinte ha estat restringida a atletes i personal federatiu. No obstant, els milions de seguidors d’aquesta modalitat que hi ha arreu del món han pogut seguir el campionat en directe en streaming a través dels canals oficials de la IFBB.
El passat mes de setembre, Santa Susanna va organitzar el Campionat Europeu de Bodybuilding i Fitness, en les categories de júniors, sèniors i màsters.  Des del 2003 fins avui, al poble s'han celebrat més de 27 campionats internacionals i hi han competit més de 45.000 atletes d’elit.
 

Darrera actualització: 10.11.2020 | 11:32