Santa Susanna ja gaudeix de la Sala Polivalent i dels aularis del Centre Cívic de primer nivell

Dilluns, 4 de març de 2019 a les 09:00

L’alcalde, Joan Campolier, va inaugurar diumenge la nova Sala Polivalent i els aularis del Centre Cívic. La Sala Polivalent té una capacitat de gairebé 400 persones i es destinarà a esdeveniments de caire cultural, esportiu i social. Els aularis, que són espais ben condicionats, estan pensats per fer-hi tallers, per exemple, de pintura, informàtica, costura, patchwork, entre molts altres. Aquesta aularis estan oberts a qualsevol ciutadà que vulgui apuntar-s’hi per treballar aquests tallers o altres que es puguin anar proposant.

Davant d’unes 300 persones, l’alcalde va voler agrair als habitants de Santa Susanna un treball compartit que ha donat com a resultat un espais magnífics. Campolier va explicar que Santa Susanna és un poble petit però que gaudeix d’uns equipaments de primera divisió que no tenen res a envejar a municipis molt més grans i, econòmicament, més potents. Però també va explicar que no es contenta amb el que ja s’ha aconseguit, que cal posar-se nous reptes i que és imprescindible trobar els recursos per anar acabant els altres espais que manquen, com tot el que ha d’anar destinat a la joventut del poble.

Actualment, a l’edifici on hi ha la Sala Polivalent i els aularis del Centre Cívic també hi ha la Biblioteca, la sala polivalent annex d’aquesta i el Casal d’Avis.

Darrera actualització: 04.03.2019 | 15:32

Imatges

Aularis