Santa Susanna està entre els 12 llocs més buscats per fer-hi vacances aquest any

Dilluns, 25 de maig de 2020 a les 09:00

El portal Destinia, especialitzat en viatges, anuncia que la recerca de destinacions turístiques a Espanya ha augmentat un 142% després de l’anunci de Pedro Sánchez que al juliol ja es podrà estiuejar.

Santa Susanna forma part del paquet de les 12 destinacions turístiques més buscades pels espanyols per fer-hi vacances aquest any. Després que dissabte el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, anunciés que a partir de juliol ja es podrà començar a estiuejar, l’allau de peticions i cerques per internet s’ha disparat un 142 per cent. Segons el portal Destinia, especialitzat en viatges, la cerca de destinacions es va multiplicar entre les 14 i les 19 h de dissabte. En aquesta franja, gent de tot l’estat va començar a buscar hotels on anar de vacances.

A més de Santa Susanna, les altres onze destinacions més buscades són Benidorm, Salou, Peníscola, Lloret de Mar, Torremolinos, Cambrils, Benalmádena, Gandia, Mojácar, Calella y Puerto de la Cruz.

El gruix de turistes de Santa Susanna està format, normalment, per famílies procedents del centre d’Europa. És un col·lectiu que busca sol, platja, natura, tranquil·litat i proximitat amb Barcelona. Aquest any, però, amb la crisi sanitària provocada per la pandèmia de coronavirus Covid-19, el gruix de turista potser canviarà una mica. Segurament, baixarà el procedent del centre d’Europa i augmentarà, com demostren les dades, el procedent d’Espanya.

Segons el portal Destinia, també han augmentat molt les reserves als càmpings de tot l’estat.

Darrera actualització: 25.05.2020 | 10:38