Santa Susanna esperona els veïns a participar en l’elaboració de l’Agenda Urbana Local

Dimecres, 5 de de juliol de 2023 a les 10:30

Es tracta del document estratègic que ha de posar les bases perquè el poble tingui un model de desenvolupament sostenible, equilibrat i socialment equitatiu en l’horitzó 2030, i compleixi amb la transició digital i verda que fixa la Unió Europea

L’Ajuntament de Santa Susanna inicia el procés participatiu per a l’elaboració de l’Agenda Urbana Local 2030. Es tracta d’un document estratègic, basat en els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 impulsada per Nacions Unides, i desenvolupada i adaptada per la Unió Europea, el govern de l’Estat espanyol i de les agendes urbanes internacionals.

Es persegueix l’equilibri territorial, la prosperitat econòmica i l’equitat social per aconseguir un model de desenvolupament sostenible, territorialment equilibrat i socialment equitatiu, però també per donar compliment a les dues transicions que marca la Comissió Europea: la transició digital i la verda.

A partir d’aquesta base, l'objectiu d’aquest treball que ara impulsa l’Ajuntament és reflexionar i debatre, i confeccionar un document amb les accions de futur que han de fer de Santa Susanna un poble més amable, saludable, sostenible i resilient. Per fer-ho, l’Ajuntament vol comptar amb la participació de tots els habitants de Santa Susanna perquè aportin la seva visió i criteri. S’han activat diferents accions.

Una d’elles és una enquesta en línia que es pot respondre en aquesta direcció:  

https://forms.gle/GLYHtcDUv7YrYxB87

De cara a la tardor, s’organitzaran altres activitats amb l’objectiu que tots els veïns i veïnes puguin participar i debatre sobre el futur del poble.

A través de les xarxes socials i de la pàgina web municipal, i de l’APP Santa Susanna s’anirà informant de les diferents accions que es duguin a terme per elaborar l’Agenda Urbana Local.

Darrera actualització: 05.07.2023 | 10:53