Santa Susanna és un dels 5 pobles de Catalunya elegits per TVE per participar al concurs “Rural Prix”

Dilluns, 2 d'agost de 2021 a les 10:00

El programa s’emet per La 1 cada dia durant el mes d’agost i servirà per promocionar Santa Susanna a Espanya i explicar els productes de Km 0 que ofereix

El poble de Santa Susanna participarà en el concurs de la 1 de TVE “Rural Prix”. Es tracta d’un espai que s’emetrà a partir d’avui i fins el dia 3 de setembre entre les 19.30 h i les 20.30 h en el marc del programa “España Directo”. Santa Susanna es planteja aquesta participació com un element de promoció turística i econòmica del municipi a Espanya.

Hi participaran els veïns de 25 pobles que competiran en proves de música, jocs i ball. Es formaran dos equips de sis persones, el vermell i el blanc. Per exemple, una de les proves serà un karaoke amb algunes de les cançons més emblemàtiques de la història. Això servirà per generar un rànquing i d’aquí en sortirà un poble guanyador que es convertirà en plató d'una de les entregues de "España Directo". Un dels veïns serà l’encarregat d’explicar les virtuts del poble, ensenyar-lo i donar-lo a conèixer a l’audiència de tot Espanya. Aquest moment servirà, també, per mostrar als telespectadors els productes típics de la terra. Santa Susanna ensenyarà tot allò que dona l’espai agrícola de Km 0. L’escenari triat a Santa Susanna per enregistrar les proves és la Platja de les Dunes. Hi participen persones de totes les edats.

Les regidories de Turisme i Joventut han estat les impulsores que Santa Susanna hi participi i sigui un dels 25 pobles participants de tota Espanya, dels quals només 5 es troben a Catalunya.

Darrera actualització: 02.08.2021 | 13:46