Santa Susanna és per uns dies la capital mundial del Fitness

Divendres, 18 de setembre de 2020 a les 12:00

Atletes de 22 països es donen cita al municipi del Maresme per a disputar el Campionat Europeu de Bodybuilding i Fitness

Protegits per estrictes mesures de seguretat per evitar cap brot de COVID-19, un total de 800 atletes de 22 països participen fins diumenge en el Campionat Europeu de Bodybuilding i Fitness, en les categories de juniors, sèniors i màsters.  Organitzat per la Federació Internacional (IFBB), el campionat converteix Santa Susanna –un poble de poc més de 3.000 habitants—en la capital mundial del Fitness.

[Llegiu-ne més a continuació]

L’acte d’obertura d’aquest esdeveniment que té cobertura mediàtica a nivell internacional va presidir-lo l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier; el president de la IFBB, Rafael Santonja; el president de la Federació Espanyola, José Ramos; el president del Comitè de Jutges de l’IFBB, Pawel Filleborn; i el secretari general de la Comissió Médica de la IFBB, el Dr. Alfonso Morán.
Des de fa 17 anys, la flor i nata del fitness mundial celebra el seu campionat internacional i el seu Congrés anual a Santa Susanna. Els seus equipaments esportius, la seva xarxa hotelera de qualitat, la tranquil·litat del seu entorn i la seva proximitat a Barcelona i Girona, converteixen Santa Susanna en un petit oasis ideal per fer aquesta mena d’esdeveniments en un entorn de qualitat. 
 

Darrera actualització: 18.09.2020 | 10:12