Santa Susanna es converteix durant vuit dies en la capital internacional de la petanca de competició

Dimarts, 24 de d’octubre de 2023 a les 02:00

El municipi ha reunit a milers de jugadors i acompanyants provinents de França, Suïssa, Portugal Bèlgica i Països Baixos

Entre el 16 i el 23 d’octubre, Santa Susanna ha tornat a esdevenir un centre neuràlgic i capital de la petanca de competició. Dues proves han portat al municipi milers de jugadors i els seus respectius acompanyants.

El 20è Festival de Petanca Internacional ha aplegat unes 1.500 persones, principalment franceses i en menor proporció provinents de Suïssa, que s’han allotjat del 16 al 20 d’octubre a Santa Susanna als hotels Aquamarina, Montagut i Onabrava. Un dels participants en aquest campionat ha estat el francès Philippe Quintais. Considerat un dels màxims especialistes en petanca, és un jugador que competeix a la categoria Elit i que ha aconseguit 13 vegades ser el campió del món a més d’haver guanyat 40 medalles d’altres categories.

L’organització d’aquest esdeveniment ha anat a càrrec de Latitude Sud Sport amb la col·laboració d’Aqua Hotels.

I del 18 al 23 d’octubre el poble ha estat la seu del torneig Passion Pétanque Française (PPF Tour 2023). Un campionat que ha comptat amb 1.700 participants i 1.500 acompanyants de França, Espanya, Suïssa, Portugal, Bèlgica i Holanda. El torneig de Santa Susanna forma part d’una de les proves del circuit francès de petanca i és l’única que es fa fora de les fronteres de França.

Els participants s’han allotjats durant tots aquests dies als hotels de Santa Susanna. Aquest torneig ha estat organitzat pel Club Petanca Prat i l’Hotel Don Angel. En totes dues competicions hi ha col·laborat l’Ajuntament de Santa Susanna.

Darrera actualització: 24.10.2023 | 13:40

Imatges

Fotos Fotos