Santa Susanna aposta per l’accessibilitat intel·ligent i inclusiva de Map’s Voice

Divendres, 10 de de desembre de 2021 a les 10:00

La plataforma digital permet difondre i facilitar a totes les persones informació rellevant i ampliada sobre els diferents llocs d’interès turístic.

L’Ajuntament de Santa Susanna aposta per l’accessibilitat universal amb l’objectiu d’aconseguir informar i comunicar de manera inclusiva. Per això ha decidit incorporar la plataforma digital Map’s Voice (Puntodis) a la web de turisme stasusanna-barcelona.com i a la nova senyalització turística que disposarà el municipi.

Es tracta d’un servei web inclusiu que permet difondre i facilitar a totes les persones informació rellevant i ampliada sobre els diferents llocs d’interès turístic. Aquesta eina és fàcil fer-la servir. Permet una navegació clara i senzilla a través d’un disseny accessible per la percepció ràpida i efectiva. Està pensada per ser utilitzada també per persones invidents i dona accés a la informació en varis idiomes (català, castellà i anglès) i també en àudio sense la necessitat de descarregar Apps.

Aquest projecte forma part de l’estratègia d’Smart Destination de Santa Susanna i del pla de sostenibilitat. És una solució TIC disponible per a la majoria de persones gràcies als telèfons intel·ligents; la informació visual és responsive, ja que s’adapta a tot tipus de dispositius, ordinadors, tablets o smartphones; és compatible amb Android i IOS; geoposicionament de cada punt en el mapa, permetent l’ús d’assistents en ruta; informació actualitzada en temps real; disponibilitat de dades d’ús del servei; entre d’altres.

Darrera actualització: 10.12.2021 | 12:44