Santa Susanna aplega la reunió del comitè executiu de la International Sports Press Association

Dilluns, 13 de de febrer de 2023 a les 00:00

És la primera trobada presencial de la nova direcció de l’organització de premsa esportiva més important del món que vetlla per la qualitat i el treball del periodisme especialitzat

Els membres del Comitè Executiu de la International Sports Press Association (AIPS) han escollit Santa Susanna per fer la primera reunió presencial des que van ser elegits, l’octubre del 2022, en el darrer congrés de l’entitat celebrat a Roma. Durant quatre dies (de l’11 al 14 de febrer), els membres de l’AIPS debaten el futur d’un sector, el de la premsa esportiva, que crea opinió i mou força recursos econòmics.

A la sessió inaugural de la trobada, l’alcalde Joan Campolier els va traslladar la satisfacció de Santa Susanna per haver estat elegida per ser la seu d’una reunió d’aquestes característiques. Els va explicar que el poble té en la natura, el turisme, la innovació i la sostenibilitat els seus grans pilars estratègics de futur.  

El president de l’AIPS, l’italià Gianni Merlo, va destacar que Santa Susanna és un bon indret per treballar en debats tan importants com els nous estatuts de l’associació. I, per últim, Rafael Santonja, president de l’IFBB i un dels organitzadors de l’esdeveniment, va remarcar el potencial de Santa Susanna per acollir grans certàmens.

Darrera actualització: 13.02.2023 | 16:46