Santa Susanna amplia la senyalització dels itineraris que formen part de la xarxa de camins de la Diputació

Divendres, 8 de de setembre de 2023 a les 00:00

Destaquen els faristols informatius del carrer del Bou cantonada Parc del Colomer i el de la Plaça Lillota, que són punts d’inici de diverses rutes

Santa Susanna ja disposa de noves senyalitzacions per facilitar el recorregut pels camins que formen part de la xarxa de la Diputació de Barcelona. Es tracta de donar la màxima informació als habitants del poble, als visitants ocasionals i als turistes de les possibilitats que tenen de gaudir de la natura mitjançant unes rutes senyalitzades i en condicions.

Dins del projecte executat cal destacar els faristols informatius que s’han instal·lat al carrer del Bou cantonada amb el Parc del Colomer i el de la Plaça Lillota. Aquests dos punts són l’inici de diverses rutes. Amb l’assessorament del naturalista Antoni Abad s’ha incorporat a la senyalització informació sobre la flora i la fauna que s’hi pot trobar.

La senyalització incorpora codis QR per completar la informació de les rutes de senderisme i ciclisme, i del Parc del Montnegre i Corredor. Tot sota el lema amb el qual el municipi vol arribar als seus visitants: Santa Susanna et fa sentir bé! 

Darrera actualització: 08.09.2023 | 08:48