Santa Susanna acull la presentació mundial de la nova categoria Fitness Challenge

Dimecres, 7 de juliol de 2021 a les 16:00

Es tracta d’una competició basada en 24 proves físiques diferents que suposarà un nou repte per a tots els seguidors del fitness.

Santa Susanna ha estat la seu escollida per la IFBB (International Bodybuilding and Fitness Federation) per a la presentació mundial de la nova categoria Fitness Challenge. Els actes de presentació s’han fet entre l’1 i el 4 de juliol. Aquesta nova categoria Fitness Challenge significarà un canvi absolut en la forma d’entendre la competició del Fitness. En els futurs campionats conviuran la tradicional competició fitness on els jutges valoren físicament els atletes, amb aquesta nova categoria basada en 24 proves físiques diferents on els atletes han de realitzar el màxim nombre de repeticions i moviments.

L’acceptació d’aquesta nova modalitat Fitness Challenge, entre els delegats i representants de les diferents federacions nacionals presents, ha estat un èxit i la previsió és que aquesta nova categoria suposi un repte i un nou estímul per l’entrenament a tots els seguidors de l’esport del fitness arreu del món.

Per donar més difusió a aquesta presentació de la nova modalitat Fitness Challenge, s’han realitzat esdeveniments esportius internacionals. Així, s’ha celebrat un nou campionat internacional anomenat Fitness Sports Games amb activitats paral·leles populars relacionades amb l’esport del fitness, i un campionat Professional, Mr & Ms Europa Pro, on van competir 20 atletes considerats entre els millors del món en categoria professional, on la IFBB va repartir més de 30.000 $ en premis entre els guanyadors.

Al llarg d’aquest cap de setmana, s’han mantingut converses entre el president de la IFBB, Sr Rafael Santonja i Il. Alcalde Joan Campolier, per tal de poder presentar Santa Susanna com a seu única dels campionats mundials IFBB 2021 femení i masculí, incloent-hi totes les categories i edats des de junior fins a màster.

Aquest campionat mundial significaria la participació de prop de 3.000 atletes que juntament amb els delegats, acompanyants i altres federatius, originant més de 12.000 pernoctacions en el destí de Santa Susanna. Atenint-nos a la important previsió de participants, el campionat es desenvoluparia al llarg de dos caps de setmana entre el 28 d’octubre i el 7 de novembre.

Junt amb els campionats mundials IFBB, Santa Susanna allotjaria el congrés mundial IFBB 2021, amb la previsió de més de 90 països representats, suposant un repte per a l'organització i el destí de Santa Susanna.

Conjuntament a l’impacte econòmic directe de més 1.000.000 €, aquest campionat aportaria una promoció mundial de valor incalculable al destí de Santa Susanna. El projecte Santa Susanna capital mundial del fitness va néixer en el 2003 i fins a l'actualitat han competit més de 47.000 atletes de l'elit mundial en els 31 campionats internacionals celebrats al llarg d'aquests anys.

Més informació a www.santasusannafitness.com

Darrera actualització: 07.07.2021 | 16:49