Rosa Buch serà la Jutgessa de Pau de Santa Susanna quan no hi sigui Josep Nogueras

Dijous, 4 de novembre de 2021 a les 09:00

Substitueix Josep Pi que ha optat per no continuar exercint aquesta funció després de 21 anys ininterromputs de servei al poble

Rosa Buch i Arañó és la nova Jutgessa de Pau substituta de Santa Susanna. Pren el relleu de Josep Pi Gili, que un cop finalitzat el seu mandat ha optat per no continuar exercint aquesta funció després de 21 anys. Buch farà la substitució de Josep Nogueras Fontseca, que és el Jutge de Pau titular, quan aquest no estigui al poble.

El nomenament de Rosa Buch el va fer el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) el 21 de setembre, ratificant d’aquesta manera la proposta del Ple de l’Ajuntament del 27 de juliol. Oficialment, Buch és Jutgessa de Pau substituta des del 27 d’octubre, data en que va prendre possessió del càrrec. Abans, el 14 d’octubre, va jurar el càrrec davant la magistrada degana dels jutjats d’Arenys de Mar.

Distinció per a Nogueras

L’Associació Catalana en Pro de la Justícia ha distingit l’actual Jutge de Pau de Santa Susanna, Josep Nogueras, per la seva contribució al desenvolupament de la justícia i la pau. L’associació aplega els Jutges Titulars, Substituts i Exjutges de Pau. Té més de 600 associats.

El lliurament de la medalla i del diploma a Nogueras es va fer durant l’acte del Dia de la Justícia de Pau a Catalunya que es va celebrar el 30 d’octubre a Cambrils (Baix Camp). L’Alcalde, Joan Campolier, el Tinent d’Alcalde i Regidor de Seguretat i Mobilitat, Josep Lluis Mulero, i el Secretari del Jutjat de Pau, Josep M. Periz, van ser presents a l’acte.

Josep Nogueras Fontseca fa 45 anys que exerceix com a Jutge de Pau de Santa Susanna. Va ser nomenat per primera vegada el 16 de març de 1976.

 

 

Darrera actualització: 04.11.2021 | 11:27

Imatges

Rosa Buch Rosa Buch Rosa Buch