Recomanacions per a la revetlla de Sant Pere

Divendres, 26 de juny de 2020 a les 14:30

Al document adjunt podeu llegir el BAN signat per l'alcalde Joan Campolier amb les recomanacions per a la revetlla de Sant Pere

Per tal de celebrar una revetlla de Sant Pere sense cap incident i seguint la normativa d'emergència sanitària per la COVID-19, s'han establert els següents criteris:

- Queda totalment prohibit encendre fogueres en zones aïllades prop d'àrees forestals i en urbanitzacions, on les flames es podrien propagar fàcilment. Es prohibeix també llençar coets, petard i focs d'artifici en aquestes zones i a les urbanitzacions. 

- S'hauran de seguir les recomanacions de la Direcció General de Protecció Civil en quant a la celebració de la revetlla de Sant Pere i a les mesures de seguretat generals, amb especial incidència a la distància de seguretat, la higiene de mans i l'ús de mascareta a l'espai públic quan no sigui possible mantenir la distància de seguretat. 

[Llegiu-ne més a continuació]

- S'apel·la a la responsabilitat de la gent gran perquè donin exemple als menors d'edat a fi que entenguin el perill que comporten els focs i els petard en zones de risc d'incendi forestal, i el compliment de les recomanacions de la DGPC per gaudir de la festa amb la màxima seguretat per a tots. 

Us demanem que mantingueu, sobretot amb els menors, la vigilància adequada sobretot a la manipulació del material pirotècnic.

Darrera actualització: 26.06.2020 | 15:00