Recomanacions per a la revetlla de Sant Joan

Dilluns, 22 de juny de 2020 a les 15:00

Al document adjunt podeu llegir el BAN signat per l'alcalde Joan Campolier amb les recomanacions per a la revetlla de Sant Joan

Per tal de celebrar una revetlla de Sant Joan sense cap incident i seguint la normativa d'emergència sanitària per la COVID-19, s'han establert els següents criteris:

- Queda totalment prohibit encendre fogueres en zones aïllades prop d'àrees forestals i en urbanitzacions, on les flames es podrien propagar fàcilment. Es prohibeix també llençar coets, petard i focs d'artifici en aquestes zones i a les urbanitzacions. 

- S'hauran de seguir les recomanacions de la Direcció General de Protecció Civil en quant a la celebració de la revetlla i a les mesures de seguretat generals, amb especial incidència a la distància de seguretat, la higiene de mans i l'ús de mascareta a l'espai públic quan no sigui possible mantenir la distància de seguretat. 

[Llegiu-ne més a continuació]

- S'apel·la a la responsabilitat de la gent gran perquè donin exemple als menors d'edat a fi que entenguin el perill que comporten els focs i els petard en zones de risc d'incendi forestal, i el compliment de les recomanacions de la DGPC per gaudir de la festa amb la màxima seguretat per a tots. 

- S'encendrà una única foguera per mantenir la tradició al terreny ubicat al costat de la Rambla dels Països Catalans, amb la vigilància adequada. Aquesta serà l'espai on es podran llançar els petards.

- El dimarts 23 de juny, a partir de les 20.30 h tindrà lloc a la mateixa rambla l'arribada de la Flama del Canigó i encesa de la foguera. 

 

Darrera actualització: 22.06.2020 | 15:32