Publicació de les llistes del barem de la Llar d’Infants per al curs 2021-2022

Dimarts, 1 de de juny de 2021 a les 08:00

Es fan públiques les llistes amb la puntuació del barem provisional. La presentació de reclamacions a les dades publicades en la llista de barem provisional, si convé, es farà del 2 al 8 de juny, mitjançant un correu electrònic a la bústia alcaldia@stasusanna.org. S’enviarà un correu de resposta com a justificant de recepció. En cas de necessitar atenció presencial, es demanarà cita prèvia al telèfon 93 767 84 41 o al mail alcaldia@stasusanna.org.

 Les llistes d’admesos definitives es publicaran a la web www.stasusanna.cat, al Tauler d’Anuncis de l’Ajuntament i a la Llar d’Infants el dia 15 de juny.

 El període de matriculació serà del 16 al 22 de juny, ambdós inclosos.

Sobre la matrícula a la llar d’infants, el tràmit de matrícula es podrà fer en dues modalitats:

1.- Comunicar la confirmació de la matrícula i l’enviament de la documentació necessària (tarja sanitària, carnet de vacunació o certificat mèdic oficial en cas de no ternir-ne, i número de compte bancari per al càrrec dels rebuts) a través d’un correu electrònic a la bústia alcaldia@stasusanna.orgS’enviarà un correu de resposta com a justificant de recepció.

2.- En cas de no poder enviar la sol·licitud per mitjans telemàtics, es demanarà cita prèvia al telèfon 93 767 84 41 o al mail alcaldia@stasusanna.org.

Darrera actualització: 31.05.2021 | 14:03